Digidexo.com

Ting ikke å spise på en diett for Kids

Childhood fedme er et økende problem i USA. Om 17 prosent av barn i skolealder regnes som overvektige, og 32 prosent er overvektige, ifølge Centers for Disease Control. Og en studie ved Mount Sinai School of Medicine fant at fedmerelaterte sykehusinnleggelser blant barn i alderen to og 19 nesten doblet mellom 1999 og 2005. Trening, selvfølgelig, er nøkkelen, men så er kosthold. Her er noen ting barn ikke bør spise.

Drinker

En av de største syndebukkene i fetende av amerikanske barn er brus. Disse høy-kalori, kan sukkerholdige drikker inneholde opptil 200 kalorier i en enkel servering, nok til å sette en alvorlig bulk inn i 2000-kalori-en-dagers diett fleste helseeksperter anbefaler for moderat aktive barn. Innbytter vann når du kan, og når Junior er absolutt lyst for en vørterøl eller Pepsi, går dietten ruten.

Dårlig fett

Det er gode fettstoffer og dårlig fett, og det er derfor en lav-fett eller ikke-fett diett kan være misvisende. Fokuser på de gode fettstoffer, spesielt omega-3 og omega-6 fettsyrer er avgjørende for kroppens utvikling. Dette betyr holde seg borte fra fast-food burgere dripping i fett og noe mat med rike, kremete sauser som indikerer store mengder smør, fløte eller ost. Focus, i stedet, på nøtter, korn og sjømat.

Bad Karbohydrater

Barn trenger karbohydrater for å være aktiv, så kaste ut low-carb plan, så vel. Men husk at karbohydrater - sukker som gir kroppen med energi - som fett, kommer i både gode og dårlige varianter. Gode ​​karbohydrater er matvarer som ikke er altfor bearbeidet og som inneholder store mengder fiber, som frukt, grønnsaker, nøtter og hele korn brød, frokostblandinger og pasta.

Ting ikke å spise: raffinert og bearbeidet mat som fører til en rask, men midlertidig topp i blodsukkeret, og dermed gi barna en rask serie av energi etterfulgt av en sulten følelse. Trilogien av terror: alt som er laget med hvitt mel, hvit ris eller raffinert sukker. Potetgull, kjeks, bearbeidet hvitt brød, og de fleste andre snack matvarer faller i denne kategorien. Hvis trangen til å bite streik mens du ser på TV eller spille et dataspill, har mandler eller grønnsaker i stedet - og være sikker på å sparke Junior av sofaen etter en time eller så, og få ham til å gå utenfor og kaste ballen rundt en stund.

Sugar, Sugar

Ah, sukker! Bearbeidet og raffinert, det gjør alt bedre - bortsett Junior midje linje. Reserve godteri barer, is iskremer, kaker og paier for spesielle anledninger. Ikke gjør dessert del av barnets daglige måltider, og i stedet for Snickers barer, lager huset med lav-kalori havremel eller granola barer.