Digidexo.com

Slik unngår du at Peritonitt

Peritonitt er den sykdommen som påvirker en persons abdominal vegger. Peritonitt skjer når vevet rundt mage vegger blir betent og irritert. Dette kan føre til andre mer alvorlige problemer, så det er viktig at du prøver ditt beste for å hindre at det skjer.

Slik unngår du at Peritonitt

Slik unngår du at Peritonitt

•  Ta antibiotika hvis du har en tilstand som kan føre til peritonitt. Peritonitt er vanligvis forårsaket når du har en tilstand som leversvikt. Hvis du tar antibiotika, kan du vanligvis forebygge peritonitt fra ytterligere kompliserer eksisterende forhold.

Bruk sterile teknikker ved behandling de andre forhold. Hvis du har en lidelse som er kjent for å potensielt føre til peritonitt, bruk sterilisert verktøy og gasbind bare å behandle andre forhold. Hvis du er under peritoneal dialyse, bruke utstyr som har blitt skikkelig sterilisert for å hindre smitte og peritonitt.

Snakk med din lege eller kirurg om dine bekymringer om å skaffe peritonitt. Helsepersonell bør vise stor forsiktighet om dine bekymringer og hjelpe deg å unngå denne ekstra lidelse ved å bruke noen skritt mulig.

La kroppen din å ha riktig tid å helbrede fra andre forhold. Ikke bare hoppe tilbake i arbeid eller fysisk aktivitet etter at du har hatt operasjoner eller en tilstand som ofte fører til peritonitt. Hvis du gir kroppen din god tid til å komme seg, vil det minske sjansene for å anskaffe peritonitt.

Ha regelmessige helseundersøkelser av legen din for å sjekke om de andre forholdene, og for å sørge for at du ikke kommer ned veien for å anskaffe peritonitt. Du kan vanligvis se om du har begynnelsen stadier av denne sykdommen ved å kjenne på utsiden av magen. Peritonitt vil føre til at slimhinnen i magen til å bli tøff eller firma.