Digidexo.com

Raw-Food Diet og vekttap

Raw-Food Diet og vekttap


Mange dietter som hjelper folk ned i vekt gjør det ved å begrense mengden kalorier dieter tar inn. Enten de kaloriene kommer fra fett, karbohydrater eller proteiner, redusere matinntaket generelt fremmer vekttap. Den rå mat diett skiller seg ut blant vekttap planer fordi den er rettet mot den voksende, bearbeiding og tilberedning av maten, så dieter fokus er på generelle kroppen helse og vekttap er en gunstig bivirkning.

High Energy Foods

Hovedmålet med den rå mat diett er å spise mat som er dyrket og høstet uten kjemikalier eller tilsetningsstoffer og forbli rå. Menyen består av økologisk frukt og grønnsaker og rått kjøtt, ost og nøtter. Planen også maksimerer mengder alkaliske matvarer. Disse er de matvarer som øker mengden av oksygen i blodet. Teorien bak å spise alkalisk mat er at kroppen vil ha en samlet sunnere og mer energisk følelse når det ikke er sliter med å holde pH-nivået i blodet på rundt 7,4. Når kroppen føles bedre, naturligvis beholder det mer energi. Høyere energinivå betyr mer energi brukt som brenner mer kalorier. Brenne flere kalorier fører til vekttap.

Høy fiber og vann Foods

Mange av de organiske, ubehandlet og høye alkaliske matvarer på rå mat diett er bladgrønnsaker, sopp, hvete og bygg gress og spirer. Disse matvarer er også høy i fiber og høy i vann. Høy fiber og høye vann matvarer forlate kroppen føler seg mer fornøyd etter å ha spist dem. Når du er mindre sulten, har du en tendens til å spise mindre og resultatet av å spise mindre er vekttap. Den kjemiske sammensetningen av de viktigste matvarene på rå diett er det som forårsaker vekttap i slankere. Sekundært av denne grunn er det kosttilskudd begrensning av så mange andre matvarer som er tilberedt, ikke organisk og bearbeides. Eliminering av så mange typer matvarer også begrenser den totale mengden kalorier som går inn i kroppen. Denne begrensningen av kalorier også fører til vekttap.

Deilige Foods

En av de viktigste fordelene ved å holde seg til en rå mat diett for å oppnå vekttap er at planen gjør deg ikke begrense mengden mat du spiser. Du trenger ikke å måle ut porsjonsstørrelser eller gi avkall desserter eller snacks. Planen er rett og slett for deg å velge mat for måltider, desserter eller snacks som er på rå mat plan. Som et resultat, har Kosten ikke trenger å gå sulten. Sult fører til følelsen fratatt og sult kombinert med deprivasjon fører til binging og juks. Tilhengere av den rå mat diett stress som velger ferske, økologiske rå matvarer gir en deilig meny som lett kan opprettholdes. Som et resultat oppstår vekttap.