Digidexo.com

Kinesisk Skin Care

Kinesisk Skin Care


Kinesiske kvinner ser ut til å holde nesten feilfri hud som de gamle. De legger vekt på å holde huden sunn har ført til kvinner og menn på jakt år yngre enn sin virkelige alder. Gjennom organisk fuktighetsgivende, kosthold og opprettholde en sunn leveren, kineserne fortsatt ser ung og frisk selv i sine avanserte år. Med bruk av urter som wolfberry og amerikansk ginseng, kan huden samt generell helsegevinst. Kinesisk hudpleie har sine begrensninger, fordi visse urter utgjøre helserisiko for personer med diabetes.

Betydning

Kineserne legger vekt hudpleie, men ikke først og fremst for skjønnhet. Huden er det største organet i kroppen, så holder det sunt kan føre til større samlet helse, ifølge kinesisk medisin. I tillegg til å være den største kroppen organ, den kinesiske vurdere huden den mest vitale fordi det er den første linjen i forsvaret mot sykdom og sykdom.

Teorier / Spekulasjoner

Ifølge kinesisk medisin, huden er direkte korrelert til mengden av varme i blodet. Det er hvordan vi kontrollerer denne varmen som har en direkte effekt på helsen til huden. For eksempel mener de at å spise varm, krydret mat gir ytterligere varme til blodet. Dette har en negativ effekt på huden og kan forårsake akne og tørr hud. Av og til indulging i disse matvarene er fine, men overforbruk kan skape problemer. En urt som brukes i kinesisk medisin for hudpleie er wolfberry. Det hjelper ernære væsker i leveren, nyrer og blod. Holde disse organene og blodet næret og sunn har en positiv innvirkning på huden, samt generelle helse.

Betraktninger

For å øve kinesiske hudpleie metoder, bør man først gifte og omsorg for leveren. Lever virkninger alle andre organer i kroppen, inkludert hud. For å oppnå dette, trenger en person bare å spise en godt balansert kosthold. En diett rik på frisk frukt og grønnsaker er veldig bra for leveren. Fettete og frityrstekte matvarer bør være strengt begrenset. Tilstrekkelig hvile er også viktig. Å være aktiv for lenge middel leveren er også fortsatt aktiv. Uten tilstrekkelig hvile, kan leveren ikke fjerne toksiner fra blodet.

Advarsel

Ifølge din-doctor.com, er det noen farer forbundet med kinesisk hudpleie. Diabetikere bør være ekstra forsiktig før du tar noen kinesiske urter. Gyburide og phenformin er i flere av disse urter, men er også ingredienser i noen resept diabetes medisiner. Alle som tar medisiner for diabetes sammen med disse urtene kan skade helsen hennes. Konsultere legen din før du tar noen kinesiske urtemedisiner.

Effekter

Ved hjelp av en kinesisk hudpleie-område kan ha mange positive virkninger utover å forbedre utseendet av huden. For eksempel er amerikansk ginseng en av de urtene som fordeler huden, men kan også hjelpe til med fysisk utholdenhet, minne oppbevaring, kvalme og andre effekter av aldring.