Digidexo.com

Mellomøret Disorders

Den mellomøret, som kobles til det indre øre, er der trommehinnen er plassert. Den trommehinnen er koblet til et luftfylt kammer med tre små bein. Hovedformålet med mellomøret er å forsterke lyder. Mellomøret og det indre øret lidelser er ofte lik. Ofte en lidelse i mellomøret vil føre til problemer med det indre øret. Hørselstap er forårsaket av problemer i mellomøret.

Hørselstap

Bidrar hørselstap er forbundet med mellomøret. Alt som blokker eller forårsaker problemer med mellomøret overfører lyd produserer hørselstap. Ofte problemet er forårsaket av ørevoks som bygger seg opp og blir ikke fjernet. Hørselstap er forårsaket av bein i mellomøret som blir smittet. Dette fører til blokkering og nye bein vekst. Arr og punkteringer i mellomøret kan føre til hørselstap også.

To flere årsaker til hørselstap forbundet med mellomøret er væske buildup og fusjon eller erosjon i mellomøret bein. Hørselstap er behandlet av kirurgi og ved medisiner som kan hjelpe infeksjon. Noen ganger høreapparater er foreskrevet for å hjelpe med skadet hørsel.

Lufttrykk Skader på mellomøret

Barotraume er forårsaket av ulik lufttrykket i mellomøret. Lufttrykket som utøves på begge sider av trommehinnen. Øretrompeten som forbinder trommehinnen og baksiden av nesen opprettholder samme trykk. Den regulerer uteluft som kommer inn i mellomøret i visse situasjoner. For eksempel, når du er i et fly, og det tar av eller ned til land, ofte presset påvirker ørene. Hvis røret er blokkert eller ødelagt, buler trommehinnen innover, forårsaker smerte og problemer for personen. Det sprekker ofte, forårsaker skade på midtre og indre øret.

Forebygging for denne tilstanden er så enkelt som tyggegummi, puste gjennom munnen eller svelge når flyet tar av. I tillegg medisiner som kan være foreskrevet for barotraumas er decongestants, nesedråper eller spray som lindrer lunger.

Ear Drum Preforations

Trommehinnen perforeringer er forårsaket av mellomøret infeksjoner. Hullet fører til smerte, noen ganger blødning, hørselstap eller lyder i ørene. Infeksjoner i mellomøret og endringer i lufttrykk forårsake problemet. De er forårsaket av endringer i trykk, et slag i ansiktet eller hodet, eller kjemikalier. Noen ganger hullet er forårsaket av noe noen setter i øret som bomullspinner eller skarpe gjenstander som brukes til å rense ørene. Symptomer er smerter, svimmelhet, blødning og hørselstap. En lege kan oppdage problemet ved hjelp av en spesiell del av utstyret kjent som en otoskop. Behandlingen av øret innebærer å holde det tørt og preparat et antibiotikum for behandling av infeksjonen. Øredråper er noen ganger administreres og kirurgi er foreskrevet når skaden ikke leges.

Mastodis

Dette er en infeksjon som spres fra mellomøret til benet. Pus kan danne rundt bein i øret. Infeksjonen former i mastoid, den prominente benet bak øret. Symptomer er smerter, feber og hvit utflod fra øret. Smerten har en tendens til å være vedvarende og bankende. Hvis det ikke behandles, kan det føre til døvhet, blodforgiftning og infeksjon i hjernen. Behandling er ofte av antibiotika. En prøve av øret utslippet er undersøkt av lege for å foreskrive riktig antibiotika. Oral antibiotika er foreskrevet når personen begynner å komme seg.

Akutt og Kronisk Otitis Media

Akutt mellomørebetennelse er resultatet hvis alvorlig infeksjon eller virus i det indre øret. Det fører til en infeksjon og rød trommehinnen. Det er vanlig hos barn og voksne med forkjølelse og influensa. Infeksjonen er ofte behandlet med en antibiotika som amoxicillin. Smertestillende midler er noen ganger foreskrevet for visse symptomer. Noen ganger operasjonen er utført i de tilfeller hvor øret er behov for å drenere. Infeksjon i mellomøret er den vanligste årsaken til smerte. Kronisk mellomørebetennelse ofte er forårsaket av trommehinne perforasjon som aldri helbredet riktig. En oppblussing oppstår under bading når vann kommer inn i øret eller personen har utflod.