Digidexo.com

Riktig Fish Oil Doser for barn

Fiskeolje er et utdrag selges i de fleste helsekostbutikker over hele landet. Det selges vanligvis i et supplement eller flytende form, og er rike på EPA og DHA, to fete oljer. En studie gjennomført av American Dietetic Association rapportert at syrene i fiskeolje bidra til å redusere fettavleiringer i blodårene. Oljen kan også redusere risikoen for utvikling av artritt og visse kreftformer, inkludert bryst, colon og prostata cancer, og kan redusere risikoen for visse lærevansker. Fiskeolje kan administreres til barn som en del av et sunt, balansert kosthold.

Snakk med en barnelege

Før du starter et fiskeolje diett med barnet ditt, er det viktig å først snakke med en barnelege om fordelene av fiskeolje forbruk. Legen vil hjelpe avgjøre om fiskeolje er riktig for barnet ditt, og vil informere deg om eventuelle ekstra risiko eller komplikasjoner av å ta ekstraktet. Barnelege vil også bestemme riktig dosering av fiskeolje for barnet ditt.

Kjøpe retten Fish Oil Vare for barnet ditt

Selv om fiskeolje er tilgjengelig i flytende form, kan et daglig tilskudd er lettest for barnet ditt å konsumere, som supplement kan være kamuflert i andre matvarer eller forbrukes raskt uten noen langvarig smak. Mange bedrifter produserer flavored fiskeolje kosttilskudd, inkludert ville bær, appelsin, jordbær og kirsebær flavored kosttilskudd.

Ta Fish Oil Daily

Lær barnet ditt å ta fiskeolje hver dag, helst på samme tid for å sikre konsistens. De fleste leger anbefaler barn får 450-500 mg fiskeolje om dagen, selv om nøyaktige beløpene vil variere og bør bestemmes av en barnelege. Barn blir instruert om ikke å ta mer enn 1000 mg av ekstrakt en dag uten kyndig veiledning, da dette beløpet kan forårsake ubehag i magen og allergiske reaksjoner.