Digidexo.com

Hvordan Mix Soy med druer å miste pounds

Hvordan Mix Soy med druer å miste pounds


Regelmessig mosjon og et sunt kosthold vil hjelpe deg å miste pounds. Spesielt kan soya og druer brukes til å gå ned i vekt naturlig. Soya er rik på protein, fiber og isoflavoner. Ifølge Mayo Clinic, har soya blitt undersøkt for ulike helsemessige fordeler, inkludert vekttap. Selv om resultatene er fortsatt usikker, mange diett planer inkluderer soya. Druer er rike på fiber og antioksidanter - inkludert resveratrol, en polyphenol som kan bidra til å bekjempe fedme. Det finnes en rekke måter å inkludere soya og druer i kosten for å hjelpe deg å miste pounds.

Hvordan Mix Soy med druer å miste pounds

•  Ta med soya og druer i frokosten din. Siden soya og druer er lav i fett kalorier og høy i fiber, kan de fylle deg opp uten uønskede kalorier. Lag en shake med myk tofu og druer. Bruk ½ kopp myk tofu, 1 kopp soyamelk, 1 kopp druer og ½ kopp vanilje yoghurt og bland godt. I stedet for vanlig melk, kan du bruke soyamelk på din frokostblanding og topp det med noen friske druer. Druejuice er rik på resveratrol og drikke et glass om morgenen bidrar til å brenne fett.

Bruk soya eller soya produkt som protein inntaket. Soya er en god kilde til protein og har alle de essensielle aminosyrene som kroppen din trenger. Skjær en skive av fast tofu i terninger og stek dem med ferske grønnsaker for en sunn komplett måltid. Påfør et tynt lag sesongen skiver av fast tofu med Cajun krydder og pan-yngel eller grill dem. Bruk dem med salat eller smørbrød. Du kan også legge til cubed tofu til suppe.

Snack på soya og druer i stedet for bearbeidet snacks. Damp eller kok edamame - grønne soyabønner - 7 til 10 minutter og dryss med kosher salt for en næringsrik snack. Nyt friske druer som snacks. Vaske en håndfull, 15 druer er det tilsvarer en porsjon, og spise dem enten kjølt eller ved romtemperatur. Stekt soya nøtter også gjøre gode snacks. Bland stekt ½ kopp soya nøtter, ¼ kopp rosiner og ¼ kopp mandler for en sunn trail mix.

Bruk soya og druer i desserter og gryteretter. Lag en tofu gryte ved å blande 4 oz. myk tofu, 4 egg, 1 stilk av hakket vårløk, 1 ss. av soyasaus, 1 ts. av sukker og salt og pepper etter smak. Stek den på 375 Fahrenheit i 40 minutter. For en rask dessert, legge druer til fruktsalat eller bruke dem til toppen soya iskrem eller soya yoghurt. Bruk druer som fylling for paier og terter.

Hint

  • Hvis du er diabetiker, redusere antall porsjoner med druer.
  • Ifølge Environmental Health News, kan spise for mye soya ha skadelige effekter på fertilitet og reproduktiv utvikling.