Digidexo.com

Hvordan øke hastigheten utvinning fra et brukket bein

Jeg brakk høyre ben for 13 år siden, og jeg er nå restituerte fra å bryte mitt venstre ben. Som jeg er nå en autoritet på hvordan man best skal gjenopprette fra denne skrøpelighet, vil jeg gjerne dele med deg måter du kan øke hastigheten din utvinning fra et brukket bein.

Bruksanvisning

Hør med legen din. Det var forskjeller i måten jeg brakk begge beina, selv om femur var involvert hver gang. Min første pause var rett over så legen min ordre var forskjellige fra de han gjort denne gangen, siden jeg pådratt seg en spiral brudd. For min første pause, han beordret meg til å holde av beinet for de første to ukene, etter som jeg kunne begynne å sette vekt på det i den grad at jeg forble komfortabel. Denne gangen, derimot, fortalte legen meg til å plassere noen vekt på benet for ca fem uker. Han begrunnet at noen utilbørlig vekt på benet kan føre til et skifte i løpet av helbredelsesprosessen, og dermed bremse den ned. I begge tilfellene ble jeg gitt en walker så jeg kunne lettere følge legens min ordre.

Begynn fysioterapi så snart som praktisk mulig. I begge tilfeller, min fysioterapi begynte en dag etter operasjonen. I begge tilfeller er den første par dager var det verste. Mange fysioterapeuter vil basere behandling på hva pasienten kan stå. Hvis du har tenkt å gjenopprette fra en brukket beinet så raskt som mulig, underplay vanskelig du står overfor og oppmuntre terapeuten å rampen opp behandlingen. Før lang tid, vil du være i stand til å gjøre øvelsene lettere og du vil gjenopprette alt raskere.

Følgende øvelser ble foreskrevet for meg og de ​​er generiske nok til at du kanskje ønsker å gjøre dem også. Chair øvelser inkluderer hver etappe. Hev hvert ben fra kneet til parallell til gulvet, 25 ganger. Deretter heve hvert ben til så nær 90 grader som mulig, 25 ganger. Deretter hodet for rullator der du vil heve den berørte beinet bakover, 25 ganger. Til slutt heve den berørte beinet til siden, 25 ganger. Til slutt, på sengen, ta med berørte beinet mot hodet, bøye den på kneet, 25 ganger. Til slutt, med upåvirket beinet hevet komfortabelt på kneet, heve den berørte beinet med tå brakt fremover mot hodet, rett opp. Gjør denne øvelsen 25 ganger, så vel.

4 Gjør øvelser på de dagene din fysiske terapeut ikke er planlagt. Gjennom disse dagene, satt til side flere ganger for å gjøre dine oppgaver. Vær sikker på at din fysiske terapeut gir deg et treningsprogram som du kan følge. Fordi min fysioterapeut var med meg bare to ganger hver uke, resonnerte jeg at jeg kunne gjøre mer enn tre ganger mengden av trening enn da han var her. Alle som innsats vil forkorte restitusjonstiden.

Ordne plass til å gjøre ting enklere for deg. Selv om det kan ta litt innsats, kan du prøve å sette ofte brukte elementer nær der de vil bli brukt tid etter at du kommer hjem. For eksempel, på kjøkkenet, holde salt, pepper, sukker og andre krydder i nærheten. Også be noen til å kjøpe deg single-serving måltider som enkelt kan utarbeidet i mikrobølgeovnen. Til slutt, utvikle en rutine for å ta tilberedte måltider til hvor de lett kan spises. Også kast-retter og skuffer er uunnværlig.

Tips og advarsler

  • Disse utøvd ble foreskrevet for min tilstand. Mens de kan også være aktuelt for din tilstand, så vel, være sikker på at din lege og fysioterapeut godkjenne denne behandlingen før du fortsetter.