Digidexo.com

Self-Healing Cancer Cures

Det er mange naturlige selvhelbredende rettsmidler som kan brukes til å behandle kreft. Disse rettsmidler inkluderer urter, frukt og mange andre naturlige påfunn. Selvhelbredende rettsmidler er gunstig fordi de støtter den naturlige helbredelsesprosessen i kroppen, samt styrke immunforsvaret. De fleste naturlige alternativer ikke har skadelige bivirkninger.

Naturlig rettsmidler

Rød frukt (Pandanus conoideus lam), mest kjent som Buah Merah, er bare funnet på den indonesiske øya Papua. Denne frukten har beta-karoten og tokoferol som virker som en antioksidant for å forhindre vekst og spredning av kreft ved å styrke immunforsvaret. Buah Merah har vært brukt for å behandle lungecancer, brystcancer, levercancer, prostatacancer, ovariecancer og cancer i skjoldbruskkjertelen.

Ifølge National Cancer Institute, inneholder urten Rødkløver fire anti-tumor forbindelser som arbeider for å hindre vekst og spredning av kreftsvulster. Haelan er laget av flytende soyabønneekstrakt og kan også brukes som en naturlig anti-cancer middel. Dette ekstrakt virker ved å blokkere blodtilførselen til kreftceller, samt å øke immunforsvaret. Haelan kan også brukes til å krympe størrelsen av kreftsvulster.

Essiac er en blanding av mange urter som India Rabarbra, Sorrel, Burdock og Slippery Elm til å behandle pasienter med kreft som tidligere har hatt cellegift eller stråling. Denne blanding blir brukt til å rense blodet. Ekstrakter fra chuchuhuasi treet kan tas for å redusere betennelser i kroppen, samt bekjempe kreft.

Ellaginsyre er et utdrag som er laget av granatepler og røde bær. Ifølge undersøkelser gjort av den Hollings Cancer Institute ved Medical University of South Carolina dette ekstraktet arbeider for å hindre vekst og spredning av kreft. Ellagic arbeider også for å binde kreftfremkallende kjemikalier i kroppen din som vil inaktivere disse kjemikaliene.

Ifølge forskning utført av Purdue, kan Graviola blader tas for å isolere og drepe lunge, tykktarm, prostata, bryst og bukspyttkjertel kreftceller. Denne form for behandling ikke påvirker friske celler. Denne behandlingen kommer fra Graviola treet også kjent som soursop. Disse trærne vokser i Amazonas jungel og deler av de karibiske øyene.

Betraktninger

Det er svært viktig å rådføre seg med legen din og alternativ kreftbehandling spesialist for å fastslå riktig dosering. Dette er også viktig å finne ut hva naturlige behandlinger er mest gunstig for din tilstand. Naturlig rettsmidler kan brukes alene eller sammen med andre former for behandling, men dette er også noe som bør først diskuteres med legen din. Mange av de ovennevnte former for behandlinger kan ikke bli funnet i din lokale helsekost butikk. Behandlinger som ikke finnes lokalt bør bestilles online fra anerkjente nettsteder for å sikre kvaliteten på produktet.