Digidexo.com

Slik Cure stammende med hypnoterapi

Slik Cure stammende med hypnoterapi


Mange mennesker har problemer med stammende, mer kjent som stamming, hvor folk blir sittende fast gjenta begynnelsen av et ord eller en setning før endelig si hva de ønsker å si. Det er en mulig kur med hypnoterapi. Klinisk hypnoterapi kombinerer hypnose og terapeutisk råd. Studier viser det kan være en raskere og en mer permanent behandling enn de fleste i bare noen få økter.

Bruksanvisning

•  Finn en lokal hypnoterapeut nettet eller gjennom gule sider. Mange terapeuter som spesialiserer seg på hypnose spesialister på stammende. Ring legen først for å diskutere sine metoder og kompetanse.

Forvent å bli guidet inn i en hypnotisk tilstand. Hensikten er å bruke hypnose som en tid til å initiere psykologisk terapi. Det vil variere fra intensiv undersøkelse til tillit problemer avhengig av personen.

Bruk hypnoterapi som en tid for å oppnå en rolig tilstand å oppleve innbilte situasjoner som om de er virkelig skjer akkurat da. Under hypnose, er en pasient mer villige til å akseptere forslaget om tillit i tale eller vender det underliggende problemet som forårsaker talefeil.

Lær å bruke selvhypnose utenfor de vanlige økter. Terapeuten vil oppfordre deg til å bruke teknikken på vilje før vanskelige situasjoner og som en daglig praksis. Studier viser at den pågående bruk av selvhypnose er like viktig som de første besøk med din terapeut.

Tips og advarsler

  • En del av problemet med stammende er igjen motivert. Bli oppmuntret. Flyt av talen har vist seg å forbedre i bare noen få økter.