Digidexo.com

Chinese Nesetetthet Rensing

Kinesisk medisin ser helseproblemer som forårsaket og indikeres av en chi ubalanse eller tilstedeværelsen eller fraværet av visse energier i kroppens organer. Chi er den vitale livskraften som finnes i alle levende ting. Både chi og organsystemer kan beskrives som varm, varm, kald eller kald. I tillegg er fuktighet i visse organer eller kroppen generelt anvendt som en måte å beskrive fysiske ubalanser som kan påvirke helsen.

Fuktighet

Ifølge Eric Aufdencamp, en utøver av tradisjonell kinesisk medisin (TCM), er nesetetthet et symptom på generell fuktighet i kroppen og chi. Generelt fuktighet kan også utløse gjær infeksjoner, brystet lunger og hudsykdommer. Ifølge Aufdencamp, den beste måten å rense nesetetthet er å redusere denne fuktighet.

Ting du bør unngå

For å redusere fuktighet, er det en rekke matvarer du bør unngå. Matvarer som bidrar til fuktighet inkluderer peanøtter, veldig konsentrerte søtstoffer som mais sirup, konsentrert saft, tropiske frukter, meieriprodukter og hvete. I tillegg kan stekt mat og kald mat og drikke bidrar til fuktighet.

Ting å bruke

Unngå mat som utløser fuktighet er bare en del av å håndtere din lunger. TCM anbefaler ofte krydret mat som en måte å redusere fuktighet. Mange urter redusere fuktighet, inkludert Huang Qin (skullcap), cang eh zi (cocklebur), og xin yi hua (magnolia). Hvis du kommer til å ta kinesiske urter, bør du besøke en TCM utøveren først å etablere nøyaktig det området av fuktighet som forårsaker din sinus lunger. Hvis du justerer kostholdet ditt ikke hjelpe rense nesetetthet, kan akupunktur hjelpe ved rerouting chi. Noen TCM utøvere anbefaler også en urte sinus skylling. Det nøyaktige innhold av skylle vil variere avhengig av kilden for fuktighet, slik som besøker en TCM utøver er svært viktig. Noen TCM klinikker tilbyr urte damp inhalasjon fasiliteter som er veldig bra for sinus lunger.