Digidexo.com

Hvordan behandle Dermoid cyster

Hvordan behandle Dermoid cyster


En Dermoid cyste er en svulst bestående av dårlig differensierte ectodermal strukturer. De vises vanligvis som en enslig hamartomatous svulst med en tykk dermis-lignende vegg består av bindevev. Dermoidcyste kan inkludere hud vedheng, i tillegg til bein og brusk-lignende strukturer, negler og tenner. De forekommer hovedsakelig i ansiktet, halsen eller på hodet og er vanligvis til stede ved fødselen. Følgende trinn viser hvordan du skal behandle en dermoid cyste.

Bruksanvisning

En avgifts dermoidcyste kirurgisk. Dette er behandling av valget uavhengig av plasseringen.

Undersøk cyste for fettinnhold som har spredd seg til omkringliggende vev eller strukturer og bakterieinfeksjon. Disse faktorene kan føre til alvorlige komplikasjoner og autoimmune reaksjoner og bør lokke fram særlig omsorg fra kirurgen. Dermoidcyste i ryggmargen kan spre fett å cerebrospinalvæsken eller spinalkanalen når de kan briste.

Bruk minimalt invasive teknikker for å bevare funksjon. Dette har vært spesielt vellykket med dermoidcyste i vanskelige steder som gulvet i munnen eller tunga der cyster kan føre språklige og talevansker.

Implementere sofistikert gynekologisk eller nevrokirurgiske teknikker for å fjerne lesjonene i eggstokken eller hjernen for å forhindre mulige komplikasjoner. Dermoidcyste i disse områdene kan være vanskelig å behandle.

Tenk eksisjon med et endoskop hos pasienter med dermoidcyste av pannen og panne. Pasienter som får denne behandlingen har ikke rapportert komplikasjoner som lammelser eller nummenhet i det berørte området. Kirurgi med et endoskop har også den fordel at et fravær av synlige arr.