Digidexo.com

Best Working Hjem rette for å bli kvitt hodelus

Hodelus er en pinlig problem, men svært vanlig blant familier med barn i skolealder. Det er naturlig urte hjem rettsmidler som vil arbeide for å bli kvitt en hodelus infestation som du kan bruke i personvernet ditt eget hjem. Det første trinnet i å sørge for å stoppe et angrep er å se etter tegn og symptomer i dine barn.

Fra Kitchen

Sitron og lime juice er brukt i en rekke hjem rettsmidler for å fjerne lus og egg fra hodebunnen. Sitronsaft har vært nevnt som effektivt for å forhindre et angrep oppstår i det hele tatt. Bare bruke frisk sitronsaft på hodebunnen din en gang i uken for å holde lus fra infesting ditt hår og hodebunn.

Mandler og lime juice er et annet hjem rettsmiddel som vil drepe hodelus. Male opp ti mandler, tilsett 2 ts limesaft, og lage en lime. Påfør lim til hodebunnen din og holde den på i minst en halv time.

Vask håret med eddik for å drepe lus og luseegg i løpet av to dager. Du kan også blande eddik med babyolje og holde det på håret for en time før sjamponering å kvitte håret lus.

Hvitløk lim og lime juice er et annet kjøkken middel for hodelus som vil drepe lus og egg. Hold blandingen på håret i minst 30 minutter før vasking av. Gjenta prosessen så ofte som nødvendig til det ikke er nits eller lus sett på hodebunnen.

Shaving Cream

Barberskum er et hjem rettsmiddel som har vist seg å effektivt drepe lus og egg i hodebunnen. Bruk disse behandlingene så ofte som nødvendig for å eliminere lus og egg.

Vaselin og oljer

Vaselin kan majones og olivenolje på håret og hodebunnen over natten gjøre det vanskelig for lusa å puste. Det kan være litt vanskelig å fjerne vaselin fra håret etter behandlingen, så vel. Oppvaskmiddel er noen ganger nødvendig for å bryte ned vaselin og få det ut av håret ditt. Bruk en dusjhette når du forlater disse behandlingene på håret over natten for å beskytte din pute og seng fra fet ingredienser.

Listerine

Listerine merkevare munnvann har vært svært effektiv på å drepe lus og fjerne dem fra hodebunnen. Listerine inneholder eukalyptol, tymol og mentol som er de viktigste ingrediensene for å drepe lus og luseegg.

Når du arbeider med en lus, må du også grundig vaske alle sengetøy, puter og håndklær som du eller barnet ditt har brukt mens du var infisert med lus. Hold et øye for ytterligere infeksjoner blant resten av familien. Når lus er i hjemmet, kan det være vanskelig å kurere dem blant alle. Vask alles hår med ditt hjem rette for å være sikker på at det ikke er noen levende lus igjen i huset.