Digidexo.com

Candling Positivt og ulemper

Candling Positivt og ulemper


Under øret candling, bruker en utøver en kjegle laget av bomull eller lin stoff dekket med herdet voks. Etter å ha plassert en papiroppsamlingsplate med et hull over øret, plasserer han den nederste spissen av kjeglen gjennom åpningen i platen og inn i øret, og tenner en flamme ved den øvre ende av konusen. Som kjeglen brenner ned, fanger den beskyttende plate smeltet voks og fallende aske. Mye kontrovers omgir behandling, og du bør vurdere fordeler og ulemper før oppsøke en øre candling behandling.

Sinus Press

Meranda Thomas, en estetiker som utfører øret candling på et velværesenter og spa i Rochester, New York, sier at candling trekker giftstoffer og urenheter ut av øregangen og kan løsne opp blokkeringer som forårsaker sinus press.

Øre Problemer

Nettstedet altMD.com viser mulige fordelene ved øret candling som lindring av svømmer øre og øresmerter, reduksjon av øresus, redusert smerte av en rift i trommehinnen, og utlignet trykket i øret.

FDA, men uttrykker bekymring for at pasienter vil unnlate å søke legehjelp for forhold som sinus ørebetennelse, hørselstap, kreft eller TMJ lidelser, i stedet tenker at de har en mindre tilstand som øret candling kan løse.

Et annet problem med candling er at stearinen ble funnet hos noen pasienter og rsquo; ørene etter øret candling. I et tilfelle mottok en kvinne en liten perforering i membranen av øret og mild hørselstap. Selv etter en måned, pasienten & rsquo; hadde s hørselen ikke forbedret. Dette er en av de risikoene folk bør vurdere.

Beroligende

En produsent, Colonial Ear Candles, sier at kunder som brukte øret lys til å behandle barn med ADD og ADHD har rapportert gode resultater. Selskapet tar seg ikke å gjøre påstander om hvordan virkelig gunstig behandling er av denne grunn, men mener resultatene kan være relatert til den avslappende naturen av behandlingen. Noen pasienter nyte prosessen av å føle den varme røyken i øret og lytte til knitrende av stearinlys.

Avgiftning

Nettstedet altMD.com viser til påstander om at åpningene i hodet er tilkoblet, slik at vakuumet som øret candling skaper å tømme hele systemet som væsker flytte gjennom membraner av øret. Nettstedet, som gir råd til de som søker alternative velvære metoder, anbefaler øret candling som en naturlig måter å redusere mindre problemer knyttet til øret eller hodepine. AltMD mener også at folk som har hatt øret candling kan oppleve forbedret lymfatisk flyt. Lymfesystemet renser kroppen for giftstoffer.

En studie utført av Spokane Øre, nese og hals Clinic, viste imidlertid at øret candling ikke skapte undertrykk i øregangen som kan fjerne ørevoks og giftstoffer.

FDA advarsler

FDA advarer at barn, babyer, har høy risiko for komplikasjoner fra øret lys. Liten øregangen størrelse betyr at voks fra stearinlys enkelt kunne koble øregangen. Også, siden barna bevege seg mye, de er mer sannsynlig å bli brent av fallende aske og varm smeltet voks.

I februar 2010 utstedte FDA advarsler til tre produsenter av øret lys siterer manglende godkjenning av produktet, manglende registrering av produksjonsanlegg, og fravær av et rapporteringssystem for komplikasjoner med øret lys.