Digidexo.com

Har Diabetes Årsak Tremors?

Diabetes er en alvorlig tilstand som er angitt ved en rekke symptomer. Faktisk kan voksen alder type 2 diabetes være svært farlig hvis den ikke forvaltes riktig og kan føre til komplikasjoner som spenner fra å være tørst hele tiden til å passere ut. Men symptomene kan være enda mer alvorlig; diabetes kan også forårsake rystelser.

Vanlige symptomer på type 2 diabetes

Det er mange symptomer assosiert med type 2 diabetes. Fare for de mer ekstreme problemer, slik som hovne ekstremiteter og en økt risiko for Comas, bør ikke være de eneste grunnene til å innse at diabetes er en alvorlig tilstand som krever umiddelbar behandling og ledelse.
De vanligste symptomene på type 2 diabetes inkluderer økt sult og tørst. Personer med denne tilstanden vil føle skrubbsulten selv om de bare spiste og ristet selv om de hadde rikelig med vann. Andre symptomer er vekttap, behovet for å urinere ofte, tåkesyn og hodepine. Lider kan også legge merke tretthet og munntørrhet. I sjeldne tilfeller kan personer med type 2 diabetes besvime når blodsukkeret er for høyt eller for lavt. Skulle du opplever noen av disse symptomene i kombinasjon, bør du oppsøke lege umiddelbart. Starte riktig behandling plan for å administrere din diabetes er svært viktig for din generelle helse.

Mer alvorlig type 2 diabetes symptomer

De mildere symptomer kan passere folk med, og de kan ikke legge merke til dem, eller de kan ikke oppleve dem i det hele tatt. Men det er flere symptomer som tyder på din type 2 diabetes har kommet og kan utgjøre en akutt helserisiko. Disse symptomene inkluderer å være treg til å helbrede, spesielt i ekstremiteter; endringer i huden, der det tar på et mørkt og fortykket opptreden i armhulene, lysken og selv halsen; og kløe i huden. Lider kan ha hyppige gjær infeksjoner og bli impotent. Vision kan bli svekket, og du kan legge merke til nummenhet i hender eller føtter. Til slutt, vektøkning, spesielt, en titt på oppblåsthet, er vanlig i alvorlige tilfeller av type 2 diabetes.

Hvordan Diabetes kan forårsake Tremors

I tillegg til alle disse symptomene, kan diabetes også forårsake livstruende symptomer som anfall og Comas, kan det også føre til hjerneskade. Sammen med disse, er en annen fare utbruddet av rystelser. Lider oppleve skjelving fordi deres blod-sukker nivå er altfor lavt, typisk når den synker under 40 mg / dl. Men hvor lavt er for lavt, varierer fra person til person, og rystelser starte fordi hjernen ikke har nok sukker til å kontrollere kroppen din.

Hva diabetesrelaterte Tremors se ut

Rystelser forårsaket av type 2 diabetes, spesielt, lavt blodsukker, ser ut som veldig mye som rister noen med Parkinsons sykdom kan ha i sine tidlige stadier. Bena kan nappe og riste ukontrollert eller hendene kan skjelve. Du kan selv oppleve smertefulle og spontane muskelkramper.

Sette en stopper for Diabetes Tremors

Hvis du opplever skjelvinger relatert til type 2-diabetes, er det svært viktig at du finner et behandlingsalternativ for å håndtere sykdommen mer effektivt. Balansere ut lavt blodsukkernivå innebærer å ta glukose inn i kroppen din så fort som mulig. Dette gjøres vanligvis ved å drikke en brus, ta en glukose tablett eller drikke appelsinjuice. Hvis du er i Dire straight, skjønt, og trenger å få blodsukkeret under kontroll, vil noe søtt gjør. Få det inn i kroppen så raskt som mulig, er det som er viktig.