Digidexo.com

Vitaminer for Low carb dietter

Vitaminer for Low carb dietter


Ved implementering av en lav-karbohydrat diett, kroppen vanligvis ikke mottar alle de daglige næringsstoffer og mineraler den trenger for å fungere skikkelig. Dette, er naturligvis på grunn av det faktum at mange av de utelatte matvarer i lav-karbo diett har viktige vitaminer som ikke blir inntatt. En enkel multi-vitamin vil mest sannsynlig gjøre triks, men det er noen viktige vitaminer og mineraler som ikke bør gå glipp av.

Vitamin C

Når du er på en lav-karbo diett, en vitamin C supplement - er viktig - som vanligvis finnes i et flertall av frukt og grønnsaker ikke blir berørt. Det hjelper å absorbere alt som jern mottas inn i kroppen via de store mengder rødt kjøtt blir inntatt på diett. Den virker også til å holde friske blodårer, slik at de kan spre de næringsstoffer i hele systemet.

Vitamin E

Vitamin E er ofte funnet i grønne grønnsaker som low-carb diett har forgone. Denne spesielle vitamin bidrar til å holde huden vakker og yngre utseende, og samtidig opprettholde sin fuktighet for å hindre tørrhet og rynker. The vitamin kan også hjelpe i forebygging av hjertesykdom.

Fiber

Det sier seg selv, at hvis noe går inn i kroppen, må noe komme ut. På en lav-carb diett plan, er fiber ikke på menyen. Fiber gir opp kroppen for å fjerne overskudd av avfall og uønskede giftstoffer som bygges opp i tarmen. En fiber supplement er nødvendig for å tillate denne naturlige prosess for å forekomme før de skadelige bakterier lekker tilbake inne i systemet.

Folat / folsyre

Vanligvis finnes i korn og kornprodukter, folat, eller folsyre, er ansvarlig for produksjonen av nye, friske celler i kroppen helt ned til dannelse av DNA. Disse nye cellene er hjørnesteinen i en sterk kropp og avgjørende for lang levetid. Folat kan også arbeide for å bidra til å forhindre hjerte plager og sykdom.

Vitamin B Complex

Selv om en lav-carb livsstil vil garner vekttap og et bedre helhetsinntrykk, kan energitap oppleves. Vitamin B-komplekset bidrar til å gjenopprette, og opprette, energi i hele kroppen. Dette hoppet starter systemet og beskytter den mot funksjonsfeil og uorden. Vitamin B-komplekset har en rekke positive inkludert bedre fordøyelsen, nervesystemet regulering og sunnere, bedre hud.