Digidexo.com

Hva Juice å drikke på en lav carb diett

Hva Juice å drikke på en lav carb diett


Frukt som er lav til middels på sukker er ideelle for lav karbohydrat diett juice. Fordi alle frukt inneholder litt sukker, er det best å velge frukt som er den laveste i sukker. Frukt som er lavest i sukker inkluderer sitron eller lime (når det spises i små mengder), rabarbra, bringebær svarte bær og tyttebær.

Berry Juice Blend

Start morgenen med et bær eller tropisk juice blanding. Vask og skrell all frukt med skall som appelsiner, lime, sitroner, vannmeloner og cantaloupe. Bær som bjørnebær, jordbær og bringebær, samt epler og jordbær bør ikke skrelles. For et bær juice alternativ, kombinere en kopp hakkede jordbær, ½ kopp blåbær, ½ bjørnebær og ½ kopp bringebær i en blender med en kopp papaya eller grapefruktjuice. Legg is og kjør til en glatt. For å komplettere den blandede bærsmaken, legge til en liten mengde av kalk eller et snev av mint.

Tropical Juice Blend

Nyt en tropisk juice blanding som en mid-morgen snack eller lunsj alternativet. Bland en kopp hakket ananas, ½ kopp hakket papaya, 1/2 kopp hakket mango, ¼ kopp te (mange te inneholder null karbohydrater) og knust is. En juicer kan også brukes; du kan legge ¼ kopp te (dette alternativet brukes til å lage en jevnere konsistens) til et glass når fruktene er blandet i juicer. Topp med is og en skive lime.

Ananas og eplejuice

Drikk eplejuice eller ananasjuice med måltider. Eplejuice er lav til middels på sukker og er en stor lav-karbohydrat alternativ. Du kan kjøpe eplejuice fra en lokal kjøpmann eller lage din egen ved hjelp av en juicer; en blender kan ikke juice kuttet epler. Når du bruker en juicer, følg produsentens anvisninger. Vanligvis må du legge 7 til 10 skiver epler for en middels til stort glass juice. Smaken kan være bitter, men motstå tilsette sukker, som det vil øke karbohydrat verdien av saften.

Ananasjuice kan også gjøres ved hjelp av en juicer. Skjære eller hogge en stor ananas og legge til en kommersiell juicer. Fordi ananas er naturlig søt og høyt vanninnhold, kan ananasjuice inntas uten tilsatte søtningsmidler, som er høyt innhold av karbohydrater, eller andre ingredienser for å lage en glattere tekstur og konsistens.

Vannmelon Drink

Lag en vannmelon drink for å utfylle middagsalternativer. Fordi vannmelon juice kan legges til isvann, er det et stort lys drink alternativ for store måltider. Skjær flere store biter av vannmelon og legge til 8 gram avkjølt eller kaldt vann. Blend i 10 sekunder og server med en lav karbohydrat måltid. Smaken er forfriskende, lett søt og skarp.