Digidexo.com

Naturligvis Low Carb Foods

Enten du er på en lav-karbohydrat diett eller bare prøver å redusere eller balansere karbohydratinntaket, vil du være glad for å vite at det finnes en rekke matvarer du kan nyte som er naturlig lav i karbohydrater. Prøv noen av disse low-carb matvarer i ditt neste måltid.

Kjøtt

Enhver form for kjøtt - biff, fjærfe, svin eller fisk - er naturlig lav i karbohydrater fordi kjøtt er i hovedsak bygd opp av protein. Opt for kutt av kjøtt i sin naturlige tilstand, som kjøtt som er behandlet, slik som lunsj kjøtt, pølser og chicken nuggets, inneholder sukker løsninger eller panering som øker carb innhold.

Grønne grønnsaker

Vanligvis grønnere og leafier vegetabilske er, jo lavere på karbohydrater er det. Salat, endive, selleri, paprika, asparges, spinat, agurk og squash alle inneholder 3 netto karbohydrater eller mindre per porsjon.

Bær

Bare fordi du spiser lavkarbo betyr ikke at du må gi opp frukt. Bær, for eksempel blåbær, bringebær og jordbær, er blant de lavest karbohydrat frukt du kan spise, med 10 karbohydrater eller mindre per halv kopp servering.

Egg

Egg lage en næringsrik low-carb snack eller et måltid. Det hvite i egget er protein, mens plommen i egget er fett, og hvert egg inneholder mindre enn 1 carb gram. Hvis du er bekymret for fettinnhold, kan du prøve å redusere bruken av eggeplommer og velge egg salat eller en omelett laget med eggehviter i stedet.

Spiret Hvete

Hvis du bare ikke vet hvordan du vil leve uten brød, gi spiret hvete brød en prøve. Spiret hvete er helt naturlig brød som danner et komplett protein, og har mye mindre av en innvirkning på blodsukkeret enn andre wheats og korn. Det er 12 gram karbohydrater per skive, veldig hjertelig, veldig mettende, og det brytes svært sakte ned i kroppen.