Digidexo.com

Bivirkninger av nattlysolje tabletter

Bivirkninger av nattlysolje tabletter


Nattlysolje eller EPO har mange helsefordeler, og brukes til å senke kolesterol som reduserer risikoen for hjertesykdom. Bruk reduserer også risikoen for blodpropp, og er brukt i behandling av premenstruelle symptomer og for å redusere brystsmerter. Nattlysolje har også blitt brukt for å redusere symptomene på sykdommen cystisk bryst og for å behandle hudsykdommer som eksem. Bivirkninger er milde, om noen, og kan inkludere mageproblemer og kramper for de som allerede er utsatt for beslag. Caplets er en vanlig måte for nattlysolje som skal inntas.

Mageproblemer

Kvalme, magesmerter og fordøyelsesbesvær samt oppblåsthet og løs avføring er tidvis et resultat av å ta nattlysolje caplets. Slike bivirkninger er vanligvis grunn til å ta en for høy dose av nattlysolje og senke dosen vil stoppe mageproblemer. Prøv å begrense dosen til 2-8 g daglig med mindre et helse ekspert antyder dosen økes.

Beslag

Ifølge Medline Plus nettsted, har noen undersøkelser vist at anfall kan resultere fra å ta nattlysolje. Men denne effekten oppstår vanligvis i de som allerede er utsatt for beslag; derfor de med anfall lidelse bør ikke ta nattlysolje. Anfall kan også skje når du tar nattlysolje dersom det tas i kombinasjon med anestetika. Folk som gjennomgår kirurgi med anestesi bør slutte å ta nattlysolje minst to uker før prosedyren for å forebygge anfall oppstår. De som tar legemidler til behandling av psykiske lidelser bør også være forsiktig når du tar nattlysolje caplets som narkotika kan negativt samhandle med caplets. Det anbefales ikke at nattlysolje caplets etter tatt av de med schizofreni.

Ytterligere forholdsregler / bivirkninger

De som er gravide eller ammende bør unngå å ta nattlysolje caplets som det ikke har vært nok forskning for å finne ut om nattlysolje passerer til barnet fra morens melk eller mens de fortsatt i livmoren. Hodepine er en mulig bivirkning av å ta nattlysolje caplets. Hvis du har en blodpropp eller blødning lidelse, ta kontakt med helsepersonell før du tar nattlysolje for å unngå eventuelle uønskede bivirkninger. Følg alltid doseringen på flasken eller ved helsepersonell å begrense eventuelle negative bivirkninger. Det anbefales ikke at to ulike former for nattlysolje tas samtidig uten først å snakke med en helsevesenet ekspert. Allergiske reaksjoner kan noen ganger oppstå, og er preget av elveblest, pustevansker og hevelse i ansikt, tunge, svelg eller lepper.