Digidexo.com

Hvordan fikse en bicepsen Muscle Tear Rundt Elbow

Mens en tåre av bicep muskel ved albuen er en sjelden skade, kan det oppstå når muskelen er overarbeidet eller misbrukt. Når skaden oppstår, er det ikke en rive av muskelen, men faktisk en opprivning av senen som festes muskelen til albuen. Når dette skjer, blir operasjonen som kreves for å gjenvinne full kontroll og styrken av muskel biceps. Ikke forsøk å utføre kirurgiske prosedyrer med mindre du er en lisensiert medisinsk faglig.

Bruksanvisning

Behandling

•  Ta kontakt med legen din. En trenet lege vil diagnostisere skaden og bestemme riktig behandling. I noen tilfeller vil operasjonen ikke gjøres fordi pasienten er eldre. For å gjenvinne full kontroll og styrke av biceps muskelen, er imidlertid nødvendig for kirurgi.

Lag et lite snitt ved albuen. Din kirurg vil også noen ganger gjøre to snitt, avhengig av din spesielle skader og prosedyren. Diskutere disse alternativene med kirurgen på forhånd.

•  Bor små hull i overflaten av benet. Kirurgen vil delikat bore disse hullene der revet sene er normalt festet. Pasienter med osteoporose eller andre bein sykdommer bør diskutere faren for operasjonen med sin lege.

Stitch revet muskel sene i beinet eller fest på plass med metall forankringskroker. Disse sørger for at muskelen er skikkelig forankret og i stand til å utføre så godt som den gjorde før skaden.

Lukk snittet med masker, rene og bandasje. Hvis du vil tillate masker og muskel til riktig helbrede, er armen vanligvis plasseres i en slynge og seler. Denne immobilisering av armen hastigheter helbredelsesprosessen.

6. Begynn rehabilitering. Utfør rehabilitering øvelser gitt av legen når bicepsen er klar. Siden utvinning er ofte langsom, følger nøye tidsplanen skissert av legen din. Full gjenoppretting av styrke og bevegelsesutslag kan oppnås med tålmodighet og utholdenhet.