Digidexo.com

Laktose-Free Milk Næringsinnhold

Laktose-Free Milk Næringsinnhold


Laktoseintoleranse er definert som den manglende evne til å fordøye laktose, et melkesukker finnes i meieriprodukter. Den intoleranse forårsakes av en mangel i laktase, enzymet som fordøyer laktose. For de som lider av laktoseintoleranse, kan forbruker meieriprodukter føre til gass, oppblåsthet, diaré, kvalme og magekramper. Selv om disse symptomene kan være ubehagelig, er mangelen ikke livstruende. Mange laktosefrie meieriprodukter er tilgjengelig. Laktosefrie melke, for eksempel, har enzymet laktase tilsatt. Laktase omdanner laktose til glukose, noe som gjør melken lettere fordøyelig av de med laktoseintoleranse.

Typer

Laktosefrie melk er tilgjengelig i mange varianter: helhet, redusert fett (2 prosent), lav-fett (1 prosent), fettfritt og sjokolade lav-fett (1 prosent).

Kalorier og makronæringsstoffer

Den ernæringsmessige profil av laktosefri melk er nesten identisk med den til vanlig melk med hensyn til kalorier, fett, karbohydrater og proteiner. Det er en god kilde til proteiner og essensielle aminosyrer. Karbohydrater er en energikilde for kroppen. Laktosefrie helmelk inneholder de høyeste mengder fett og kalorier.

Vitaminer og mineraler

Laktosefrie melk er en utmerket kilde til vitaminer og mineraler, inkludert kalsium, vitamin A og D, riboflavin, niacin, kalium, magnesium og fosfor. Disse vitaminer og mineraler er viktig å opprettholde sterke bein og tenner, i å holde immunforsvaret sunn og i å gi energi til kroppsfunksjoner.

Tilgjengelighet

Laktosefrie melk kan finnes i ditt supermarked meieri delen. Den er tilgjengelig over hele USA. Akkurat som med vanlig melk, bør laktosefrie melken holdes nedkjølt.

Bruksområder

Laktosefrie melken kan nytes i et glass, helles over frokostblandinger, tilsatt kaffe eller benyttes i noen matlaging og baking oppskrift som krever melk.

Anbefalinger

Dietary Guidelines for American anbefaler folk drikker minst tre 8-unse glass lettmelk eller fettfri melk hver dag som en del av et balansert og sunt kosthold. Laktosefrie melk er en ideell erstatning, da det gir de samme vitaminer, mineraler og næringsstoffer som vanlig melk.