Digidexo.com

Hvordan forberede ditt sinn for en juice raskt

Hvordan forberede ditt sinn for en juice raskt


Juice faste kan være overveldende hvis du dvele ved det generelle bildet, i stedet for å ta det steg for steg. Forbereder tankene dine for en juice fort kan være litt vanskelig, skjønt. Når munnen er som ønsker en saftig cheeseburger, kan hjernen din følge etter - og vi vet magen din vil! Så, hvordan kan du med hell få tankene klar til å gå en periode uten mat? Følgende er noen trinn som vil hjelpe lede din tenkning i riktig retning. Det vil ta litt engasjement på din del, men hvis du er villig til å følge mine tips, kan du definitivt forberede sinnet ditt for en juice raskt - og lykkes!

Bruksanvisning

Du begynner reisen for å forberede hjernen din for en juice raskt, må du først finne et stille rom og sitte ned med notatbok og penn. Trekk dine tanker sammen i et minutt. Nyt freden.

Åpne den bærbare datamaskinen og begynne å tenke på hva dine mål er. Har du et helseproblem du ønsker å forbedre? Er du ønsker å gå ned i vekt? Er du kjemper en avhengighet til mat du ønsker å erobre? Skriv dine grunner for å ville juice raskt ned.

Nå leser dem. Har du utelatt noe? Sørg for å legge det hvis du har glemt noe.

Uansett hva målet ditt er, vil jeg du skal skrive det på et stykke papir og feste den på kjøleskapet. Hver gang du vil bli fristet til å åpne kjøleskapsdøren og få noe å spise, vil du se stykke papir med målet ditt på den og må tenke på hva du er i ferd med å gjøre.

Har du noen venner eller familie eller online-støtte grupper du kan kontakte når du føler deg svak? Ring dem ut. La dem vite hva du er i ferd med å gjøre. Be dem om å ikke hindre deg fra juice fasting, men for å hjelpe deg å lykkes.

Kjøpe noen urtete og begynne å forberede en varm kopp hver morgen (eller ettermiddag). Nipp til det i et rolig sted og meditere stille. Tenk positive tanker om dine mål og hva du ønsker å oppnå. Fortell deg selv at du kan gjøre det!

Hva er din favoritt luksus? Et varmt boblebad? Gå på teater? Bestille noe fjollete på nettet? Uansett hva det er (så lenge det ikke er mat!), Tillat deg selv som luksus under ditt svakeste øyeblikk. Belønn deg selv for å gjøre tiltak for å bedre helse.

Start en blogg for å dokumentere din juice raskt, hvordan du føler deg, hva du går gjennom. Ved å dele denne opplevelsen med verden, vil du finne det finnes andre som går gjennom det samme. En naturlig støttesystem vil danne seg over tid, og hvem vet hvor at bloggen vil ta deg! Det er gratis blogg plattformer tilgjengelig på Blogger.com, WordPress.com og andre.

Stay positive, unngå negative mennesker, skriv ned dine følelser, tanker, mål. Tenk på sluttresultatet. Tenk deg hvor glad du vil være med å ha gjennomført en juice raskt - uansett hvor lang eller kort!

Tips og advarsler

  • Nyt denne nye reisen med juice fasting. La hjernen din til å slappe av som fordøyelsen din hviler og foryngelse begynner på grunn av den ekstra energien kroppen din har, fordi det ikke er å måtte arbeide for å fordøye fast føde.
  • Jeg er ikke en medisinsk faglig. Disse tipsene er fra min personlige erfaring, og er ikke å bli tatt som medisinske råd. Som alltid, ta kontakt med en lege før du starter noe nytt.