Digidexo.com

Hvordan redusere Leptin

Hvordan redusere Leptin


Leptin (fra det greske ordet "Leptos," eller "tynn") er et hormon som regulerer stoffskiftet og kroppsvekt hos pattedyr. Den protein-baserte stoffet modifiserer et spesifikt gen i en tråd av DNA som programmer konsentrasjoner av kroppsfett. Et høyt leptinnivå har blitt knyttet til fedme hos laboratoriemus. Redusere leptin konsentrasjoner antas å få ned kroppsvekt i sykelig overvektige. Leptin sender signal til hjernen som påvirker appetitt og ønsket om å spise. Ved å senke leptin nivåer, ernæringseksperter mener at intensiteten av meldingene som blir levert til hjernen er redusert, dempe lysten til å konsumere. Fordi leptin produseres av fettceller, som utløser sult respons, kutte ned på fet mat og omstruktureringen kosthold kan bidra til å kutte din leptin produksjon.

Hvordan redusere Leptin

Limit måltider til tre beskjedne porsjoner per dag, og unngå å spise etter middag.

Unngå sukkerholdige og carb-rik snacks. Velg frukt og grønnsaker i stedet.

Spis protein til frokost, inkludert eggehviter, kjøtt og hele korn.

Kutt karbohydrater. Lette tilbake på forbruk av brød og stivelse, som poteter og ris.

Følg råd fra ernæringseksperter på BodyandFitness.com ved å forbruke 2000 til 3000 mg kalsium hver dag. Kalsium kansellerer en hjerne signal som kalles agouti, som spurs sult. For å være effektiv, må kalsiumtilskudd være en del av en kalori-reduksjon plan.

Ta vitamin D for å hemme leptin produksjon. Som en ekstra fordel, hjelper vitamin D også kroppen absorbere kalsium.

Ta acetyl-l-karnitin (ALC) kosttilskudd. ALC er en aminosyre som hjelpemidler hjernen i forståelsen hvor mye leptin fettcellene genererer. Når forbrukes om natten, er ALC også vist seg å produsere veksthormon, heve stemninger og forbedre kritisk tenkning ferdigheter. Den typiske anbefalte dosen er 500 mg ALC to ganger om dagen, om morgenen og før sengetid.

Hint

  • Snakk med en lege før du følger noen vekt-tap programmet.