Digidexo.com

Hvordan å bli motivert på en diett

Hvordan å bli motivert på en diett


Det kan være lett å starte en diett - men for mange mennesker, bor motivert på en diett er en annen historie. Etter noen uker med dampet brokkoli og usøtet eplemos, er en pose med cookies ganske fristende. Her er noen diett tips for å holde seg med planen din - selv når du heller vil bryte ned og spise litt junk food.

Hvordan å bli motivert på en diett

sette rimelige mål for deg selv. Hvis du startet denne dietten fordi du ønsker å være tynnere enn du var i videregående skole, frustrasjon over ikke å kunne oppnå dette målet kan gjøre at du ønsker å slutte. Start med små mål, som 5 eller 10 pounds eller en kjole størrelse, og gjøre dem større når du lykkes.

Workout nesten hver dag. Etter å ha kjørt et par miles eller spretter rundt i et trinn aerobic klasse, er du ikke kommer til å ønske å nyte og spise alle kaloriene du nettopp jobbet så hardt for å brenne. Plus, trene omgir deg med gode rollemodeller - enten det er andre mennesker på treningsstudio eller på joggeløype, eller til Lycra-clad babes på øvelsen video.

Fortell venner og familie om kostholdet ditt, slik at de vet å støtte deg og ikke kaste fristelsen din vei. Selv om du ikke kan forvente at de skal ha diett-vennlig mat på sosiale arrangementer, minst vil de vite å ikke ta det personlig når du passerer på cupcakes.

Finn online support på en diett diskusjonstavle. Mest populære dietter har nettsteder med aktive nettsamfunn, men kan kreve en betalt medlemskap. Du kan finne gratis diskusjonsfora på Yahoo! Groups, MSN Groups og på iVillage.com.

Spis frisk frukt og grønnsaker, selv om din diett plan ikke spesifikt trenger dem. Spise sunt råvarer kan gi deg en smak for mat som er bra for deg og gjør behandlet godbiter mindre tiltalende.

Tilgi deg selv for tilbakeslag - og tillate deg selv å jukse nå og da. Det er vanskelig å være "god" hele tiden, og noen ganger slanking kan bety ikke nyter en ferie eller å ha noe å spise på et bryllup. Dette kan slå tilbake og sende deg på en langsiktig binge, så det er bedre å ha små porsjoner av dine favoritt forbudt mat nå og da.