Digidexo.com

Contour Ab Belt Fakta

Contour Ab Belt er en øvelse enhet solgt via TV infomercials. Produsenten hevder at bare ved å bære den rundt midjen og utfører ingen ytterligere utøvelse, vil det redusere størrelsen av midjen. Produsenten hevder også at det ble utviklet av sveitsiske medisinske fagfolk og brukes over hele Europa, men det er ingen direkte bevis som støtter denne påstanden.

Funksjon

Teorien bak Contour Ab Belt er at de elektriske impulsene lagt frem av enheten når den bæres rundt midjen vil føre til at musklene til kontrakt på egen hånd, noe som vil styrke magemuskler gjennom gjentatte bevegelser som om du var kontinuerlig bøye dem. Jo mer "øvelse" gjentas, jo sterkere musklene vil bli.

Positive effekter

Beltet vil styrke magemusklene over tid. Ifølge ideen Markedsførere hjemmeside, har det vært brukt med hell i helsesektoren yrke å hjelpe pasienter gjenopprette fra skadde magemusklene. Det er også ingen rapporterte bekymringer om sikkerheten av enheten.

Redusere midje størrelse

Mens Contour Ab belte kan styrke magemusklene, det er ingen konkrete bevis på at det vil redusere midje størrelse. Trening er bare én komponent av en abdominal program. For å miste fett, må en skikkelig diett som er lav i fett også følges, og aerob trening må inkluderes. Ellers kan de forsterkede muskler faktisk tjene til å gjøre livvidden økning i størrelse.

Rating

Kunde reaksjon på produktet går skalaen fra strålende kritikker for å fullføre misnøye. My Diet området området gir det en fire-stjerners rating av en mulig fem, men også foreslår å se på andre belter før du kjøper. Diet Spotlight kom til den konklusjon at beltet er bare effektivt for dem som allerede er i god fysisk form.

Konklusjon

Regelmessig bruk av Contour Ab Belt vil tjene til å definere magemusklene, men vil ikke fungerer like godt som en kombinasjon av kosthold og trening når det gjelder å redusere midje størrelse. I tillegg kan kostnaden av enheten være prohibitive for mange mennesker.