Digidexo.com

Hva du skal spise for å miste vekt og holde seg frisk

Hva du skal spise for å miste vekt og holde seg frisk


Å miste vekt er ikke bare om hva du ikke spiser, det handler også om hva du spiser. Sulter deg selv er usunn og vil ikke føre til langsiktig vekttap. Det er nok av stor-smake og sunn mat som vil hjelpe deg slippe pounds enda raskere.

Salater

Det kan ikke komme som noen overraskelse at salater er stor for å miste vekt. Det synes å være stiften måltid av dieters. Det er god grunn for dette. Salater fylle deg opp på store crunchy, rå grønnsaker. Rå grønnsaker er lavt i kalorier og ta kroppen din en stund å fordøye, så du bør føle deg mett for en god tid. For mer energi og mer langvarig fylde, legge til en proteinkilde til salat, som magert grillet kyllingbryst, laks eller belgfrukter som kikerter eller svarte bønner.

Vær forsiktig med hvilke dressing du velger. Gå for en klar dressing med lite kalorier, eller en hjemmelaget blanding av eddik, olje og sitronsaft. Unngå add-ons som ost, bacon, krutonger og de andre godbitene som slår en lav-kalori lunsj til en fetende måltid.

Fiber

Spise mat som er høy i fiber vil fylle deg opp for mye lenger. Det er fordi fiber naturlig tar lang tid å fordøye, bor i systemet lenger enn andre matvarer. Bytt til en høy-fiber frokostblanding, som for eksempel kli eller strimlet hvete, slik at du ikke er sulten etter den tid lunsj ruller rundt.

Du kan finne versjoner av dine favoritt mat som har lagt fiber, som høy-fiber brød og ernæring barer. Hvis du foretrekker det, kan du drikke din fiber ved å blande opp fiber pulver, som Metamucil, med vann for en umiddelbar fiber pakket drink.

Snacking

Hvis du er en ivrig snacker, kan du gå glipp ha noe lite som du klippe og kan spise. Bytt ut chips og kjeks med sunne snacks som druer og air-poppet popcorn. Frosne druer vil tilfredsstille alle søt-tann og kan popped i munnen akkurat som godteri. For bare rundt 100 kalorier, kan du sluke opp til fire kopper air-poppet popcorn. Du vil få samme knase og salt chips med bare en brøkdel av kaloriene.

Egg

Egg er deilig, lett å lage, rimelig og kan hjelpe deg å miste vekt. Årsaken bak dette er at de er pakket med protein med relativt få kalorier. Dette proteinet boost vil holde deg full og vil hjelpe deg mindre senere på dagen. Er du opptatt av å spise eggeplomme? Ikke vær. Det er helt trygt for en frisk person å spise et egg om dagen. Hvis du har kolesterol problemer, stokk med bare hvitt. Det fortsatt inneholder rikelig med protein.