Digidexo.com

Hvitpilbark for Fibromyalgi muskelsmerter

White willow bark kan være nyttig i behandling av noen av symptomene forbundet med fibromyalgi, som feber og muskelsmerter. White willow bark er en urte supplement som har vist seg å være like effektivt som aspirin, med få om noen bivirkninger, i ulike smerter og betennelsesrelaterte plager. Det har også vist seg å være mer effektiv enn placebo i flere dobbeltblinde studier.

Funksjon

Personer som lider av fibromyalgi opplever ofte utbredte smerter og muskelsvakhet. Hvitpilbark, som inneholder salisylsyre, eller salicin, den aktive ingrediensen i aspirin, kan bidra til å redusere feber og muskelsmerter forårsaket av sykdommen.

Indikasjon

White willow bark er samlet fra barken av hvite piletrær, som er innfødt til Nord-Amerika, Europa og Asia. White willow bark også brukes til å behandle menstrual kramper, influensasymptomer og bursitt.

Dosering

Når du bruker det som en te, tilsett to ts av white willow bark til åtte gram vann, la det småkoke i 10 minutter, deretter bratt i 30 minutter. Drikk opp til fire kopper te daglig for å behandle fibromyalgi. I kapselform, tar 60-240 milligram daglig.

Side Effects

Bivirkningene av white willow bark er kvalme og magesår på grunn av tilstedeværelsen av salisylsyre.

Advarsel

White willow bark kan samhandle med reseptbelagte legemidler som brukes til å behandle fibromyalgi. Snakk med legen din før du bruker white willow bark for å avlaste fibromyalgi symptomer hvis du er, eller tror du kan være, gravid. White willow bark er ikke anbefalt for barn.