Digidexo.com

Slik unngår du at Mouth pusting under søvn

Slik unngår du at Mouth pusting under søvn


Hvis du har problemer med å puste mens du sover og våkner opp neste morgen med en tørr, kløende hals, kan det hende du har en kronisk munnpusting problem. Ifølge Dr. Joseph Sarkissian, DDS, puster gjennom munnen, hvis venstre ubehandlet, kan føre til uønskede bivirkninger som snorking og fremtidige helseproblemer som immun mangler. Selv om du er i stand til å kontrollere din munn pusting i løpet av dagen, kan det hende du lider av det ubevisst om natten. Mange mennesker lider av puster gjennom munnen, som kan adresseres med flere metoder.

Bruksanvisning

•  Vask sengetøy og rengjør eller skift ditt hjem luftfiltre. Nesetetthet kan være forårsaket av allergener på laken og i luften. Holde huset rent for å bidra til å redusere pollen og andre irriterende partikler som kan påvirke din nese passasjer.

Bruk en over-the-counter nasal stripe, bruk en nesespray eller sette på en hakestropp. Chin stropper begrense din munn åpnes mens du sover slik at du er i stand til å puste gjennom nesen. Nasal strimler og nesespray tillate trange nesegangene å åpne opp slik at du ikke trenger å bruke munnen som hovedveiene.

Hev hodet ditt hvilestilling. Sove på ryggen med hodet i en bestemt posisjon kan føre til at munnen til å åpne mens du sover. Visse puter er designet for å heve hodet og redusere og nakkevondt og samtidig opprettholde komfort. Heve hodet kan bidra til å redusere nasal drypp og åpne opp nesegangene for å eliminere lunger.

Tips og advarsler

  • Oppsøk lege hvis nesetetthet eller munn pusteproblemer vedvarer. Konstant munnen puste mens du sover kan være forårsaket av tannproblemer, søvnapné og andre forhold.