Digidexo.com

Naturlige behandlinger for en forstørret skjoldbrusk

Forstørrede thyroids er forårsaket av betingelser som må behandles enkeltvis for å redusere den forstørrede kjertel. Overproduksjon av hormoner kan føre til hypertyreose, som resulterer i håravfall, vekttap, akselerert hjertefrekvens, skjelvende hender, søvnløshet og nervøsitet. Naturlige behandlinger som er nyttig for forstørrede skjoldbrusk forhold.

Grave sykdom

Graves sykdom er en autoimmun tilstand som forstørrer skjoldbruskkjertelen; dette genetisk lidelse oppstår vanligvis hos kvinner. Naturlig helhetlig rettsmidler fokusere på kroppen redusere antistoffproduksjon. Lag en sunn diett høy i immunsystemet forsterke mat som yoghurt, gurkemeie, hvitløk, oregano, rød paprika, grønn te, gresskar, ingefær, østers og brokkoli. Stress relief hjelper også med Graves sykdom.

Jod eller selen mangel

Tyreoiditt er en betennelse i skjoldbruskkjertelen, og vanligvis forekommer som et resultat av en mangel på selen eller jod. Utilstrekkelig jod nivåer forårsake skjoldbruskkjertelen til å bli overstimulert og betent. Selen hjelpemidler i å gjenopprette normal thyroid metabolisme.

Hashimotos tyreoiditt

I tillegg til jod eller selenmangel, kan tyreoiditt være forårsaket av det menneskelige legeme angripe sin egen skjoldbruskkjertelen. Denne tilstanden kan ikke kureres, men kan styres gjennom trening og et sunt kosthold. Urter som behandler denne tilstanden omfatter Åkersnelle, oatstraw, alfalfa og gotu kola.

Thyroid Cancer

Konsultere med en lege før du prøver en naturlig behandling for skjoldbruskkjertelkreft. Naturlig behandling må anvendes i kombinasjon med konvensjonell behandling, og fokuserer på å redusere inntaket av kjøtt som kan inneholde kreftfremkallende. Proteintilskudd kan tas med en frukt og grønnsaker kosthold. Mat og kosttilskudd som bekjemper skjoldbruskkjertelkreft inkluderer persille, vitamin D, grønn te ekstrakt, whey protein, grits, sitrusfrukter, niacin, kolin, selen, melatonin og lakris rot ekstrakt. I tillegg bør antioksidantrike røde bønner, blåbær, tyttebær, artisjokk, bringebær, jordbær og svisker bli fortært.

Symptom Behandlinger

Behandelbare symptomer på en forstørret skjoldbrusk inkluderer å være undervektig og nervøsitet. Undervektige pasienter må øke sin vekt sakte ved å spise flere små, høyt kalori måltider om dagen. Fett må bli innført i dietten hovedsakelig som vegetabilsk fett. Styrke øvelser stimulere kroppen til å få vekt. For å bekjempe nervøsitet prøve ingefær, appelsin juice, honning, løk og selleri. Avslapping teknikker som dyp pusting, yoga og meditasjon er også nyttig med nervøsitet knyttet til en forstørret skjoldbruskkjertel og hjelpe til med stress, en medvirkende faktor på forstørret thyroids.