Digidexo.com

Slik holder du Temperatur Normal

Slik holder du Temperatur Normal


Kroppstemperaturen er balansen av varmen kroppen produserer og varmen kroppen din taper. Kroppen din vil regulere temperaturen under de fleste omstendigheter, men en sykdom eller en infeksjon kan føre til at temperaturen å pigge eller bli lavere enn normalt, noe som kalles en høy eller lav feber. Temperaturen i kroppen din er kontrollert av et område av hjernen som kalles hypothalamus. Holde temperaturen innenfor normalområdet er viktig for å opprettholde din helse.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med væske og få en tilstrekkelig mengde hvile når du har en mindre sykdom som forkjølelse eller influensa, eller bare føler "uopplagt." Ved å hvile kroppen din og bor hydrert du vil unngå høye temperaturer som forårsaker feber.

Unngå sykdom ved å ta vare på kroppen din med mye vann og ved å spise frukt og grønnsaker. Ta en multi-vitamin og ekstra vitamin C under kalde og influensasesongen. Bruke antibakteriell såpe og flytende regelmessig. Når noen nær deg har en sykdom, ta ekstra forsiktighet for ikke å trekke den samme sykdommen, noe som kan føre til en topp i temperaturen.

Unngå varme eksponering og sykdommer forårsaket av overdreven varme som heteslag, heteslag og solforbrenning. Hvis du må være ute i solen, bruk solkrem med Sun Protection Formula (SPF) på 30 eller høyere for å beskytte huden din. Solbrenthet vil føre til en topp i temperatur og feber. Å være ute i varmen i lange perioder vil også produsere for mye varme for kroppen å balansere ut, og føre til høye temperaturer.

Ta de riktige medisiner og antibiotika for virus- eller bakterieinfeksjoner og andre mindre sykdommer. Disse medikamentene arbeide for å helbrede kroppen din fra sin sykdom samt holde kroppstemperaturen på et normalt, balansert nivå.

Bruk klær som passer til de rådende forhold. For kaldt vær, pakke opp med tunge lag og bruke hansker, skjerf og en varm lue for å holde temperaturen opp. Å avkjøle seg i varmt vær, slitasje lette, bomullsstoff. Unngå tunge materialer og mørke farger.

Tips og advarsler

  • Hvis du føler at din kroppstemperatur er høyere enn normalt, ta temperaturen med et termometer. Hvis det er over 103 grader Fahrenheit, bør du søke medisinsk hjelp umiddelbart.