Digidexo.com

Hvordan kan jeg DETOX My Body of Drugs?

Hvordan kan jeg DETOX My Body of Drugs?


Avrusning er en prosess for å rense hele kroppen for å fjerne stoff rester. Et stoff detox program er viktig i utvinning fra en avhengighet. Hvis noen av stoffet er fortsatt i systemet, vil en person har cravings for stoffet og abstinenssymptomer som kan omfatte angst, kvalme, diaré og hodepine. Det er flere måter å rense kroppen for giftstoffer.

Fluids

Å drikke mer væske er det første skrittet i å rense ut kroppen. Artikkelen "Natural Drug Detox" på Freedom Drug Rehab nettstedet antyder drikke "tilstrekkelig væske." Vann utvanner eventuelle giftstoffer og giftstoffer, noe som gjør dem mindre potent, og spyler bort stoffet rester ved å øke vannlating. Væsker også hjelpe kroppen i å produsere blod som også bidrar til å rense kroppen. Artikkelen "Vann, vann overalt-Hvor mye bør du drikke?" På nettsiden for American Dietetic Association anbefaler å drikke minst åtte til ti glass vann hver dag. Alle behandlingsprogrammer anerkjenner viktigheten av væsker som en del av utvinning.

Fast

En rask er et annet alternativ for å rense kroppen. Artikkelen "Fasting for Detox" av Patricia Bragg på Pure Inside Out hjemmeside antyder en person begrense seg til en ett til tre dagers faste. Dette er den optimale lengden av tid for en ukontrollert hurtig. Dersom en person ønsker å spole lenger, bør han gjøre det bare med tilsyn av lege.

En rask er en utmerket måte for kroppen å rense og helbrede seg selv. Fraværet av mat gir fordøyelsessystemet en pause. Spising, fordøye og bearbeide matvarer innebærer mye energi. Ved å ikke spise, bruker kroppen sin energi for selvrensende. Noen medisinske fasiliteter innlemme en rask i sine rehab programmer for å bidra til å få folk ut av narkotika eller alkohol.

Badstue

På enkelte behandlingstilbud, er en daglig sauna del av behandlingsopplegget. The Freedom Drug Rehab nettsted sier at en badstue er bra for å "fremme svette å svette ut giftstoffer." Du kan bruke en badstue i et helsestudio. Mange helse klubber tilbyr gratis prøvemedlemskap for et par dager eller en uke. En venn eller slektning med et medlemskap kan også ta deg til klubben som gjest.

Trening

Trening er også viktig for narkotika avrusning. The Freedom Drug Rehab skriver: "Kroppen har ikke noe bruk for disse giftstoffene, så de er ofte lagret i fettet i kroppen." Øvelse brenner fett og kalorier. Enhver form for fysisk aktivitet er nyttig, men løping og jogging er anbefalt av Freedom Drug Rehab nettside.