Digidexo.com

Helhetlig tilnærming til behandling av akne

Helhetlig tilnærming til behandling av akne


Akne er en vanlig problem som rammer tusenvis av mennesker hver dag. Det er preget av humper, hudormer, whiteheads, pustler og cyster. Mens det er flere medisinske løsninger for akne, mange av dem forårsake skadelige bivirkninger. For eksempel Retin-A crème kan forårsake Søn følsomhet i huden, mens Accutane kan forårsake muskelsmerter og håravfall. For noen flare-ups, kan en hel kropp healing tilnærming fungere like bra uten skadelige bivirkninger.

Common Sense Care

Milde tilfeller av akne vil ofte klare seg med vanlig hudpleie vedlikehold. Hudpleie for akne utsatt hud er ikke bare om å fjerne olje fra huden din, men også å opprettholde en balanse i fuktighet. Tørr hud vil føre til mer talgproduksjon, som da vil føre til mer akne problemer. Jevnlig vask med et mildt rengjøringsmiddel, etterfulgt av en toner som trollhassel eller lavendel vann og en fuktighetskrem, vil bidra til å gjenopprette balansen i huden din. Ikke pop, plukke eller klemme kviser eller hudormer. Dette kan føre til infeksjon. I stedet dypt rense huden din ved hjelp av en maske laget av leire eller bakepulver for å fjerne gjenstridige utbrudd.

Kosttilskudd Problemer

Selv om vestlige leger ikke lenger tror at det å spise mat som sjokolade eller fet pizza kan forårsake kviser, utøvere av østlige medisin, for eksempel ayurvediske leger, mener en allergisk reaksjon på maten du spiser kan forårsake kviser. Endre kosthold for å eliminere matvarer som sjokolade, fett og oljer som finnes i stekt mat, krydret mat eller melk kan bidra til å rydde opp akne problemer. En diett av tørt mat inkludert basmati ris, havregryn og eplemos er ofte anbefalt fordi det balanserer ut systemet.

Stress

Utøvere av holistisk medisin sier at akne kan være et symptom på en hormonell ubalanse skapt når kroppen er utsatt for stress. På grunn av dette, kan ta forholdsregler for å slappe av har ofte en annen fordel med å rydde opp akne symptomer. Noen av de mer kjente middel for å redusere stress inkluderer praktisere yoga, drikke grønn te eller praktisere meditasjon.