Digidexo.com

Hvordan de skal overleve i Codex Alimentarius

Hvordan de skal overleve i Codex Alimentarius


Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO), er Codex Alimentarius et sett av internasjonale mat standarder som er utviklet for å sikre at folk over hele verden har tilgang til mat som er sunt og hygienisk. Men ikke alle amerikanere er enig med Codex Alimentarius, fordi de mener det krenker friheten til hverdagen borgere om mat og medisin. For eksempel, noen sier at det innenfor Codex Alimentarius vil det være en tyngre regulering av eller direkte forbud mot alternative medisiner, urte kosttilskudd og vitaminer. Noen sier også at Codex Alimentarius vil støtte produksjon av matvarer som har skadelige tilsetningsstoffer gjennom genteknologi.

Hvordan de skal overleve i Codex Alimentarius

Kjøp så mange vitaminer og kosttilskudd som mulig. Fordi Codex Alimentarius vil snart gjøre det vanskeligere å kjøpe dem på drugstores og helsekostbutikker, får de viktige vitaminene du trenger for eksempel C, D, E, B 12 og multivitaminer, samt fiskeolje tabletter og magnesium tabletter .

To Grow og lagre din egen mat. Hvis du har en mellomstor eller stor bakgård, få noen rimelige pakker med grønnsaker og frukt frø fra din lokale Oppussing butikker. For å unngå frø som har blitt genmodifisert, se etter økologiske grønnsaker og frukt frø fordi disse er ofte det sunneste for forbruk. For å bevare dine grønnsaker eller frukt, fryse dem, eller kan dem i glasskrukker fylt med vann, eddik, salt og urter.

Kjøp organiske elementer fra lokale supermarkeder. For eksempel, hvis du ikke kan vokse en hage, men du vil lagre opp nok økologiske grønnsaker, kjøpe noen hermetisert økologiske grønnsaker i bulk, spesielt når de er på salg. Eller hvis du vil ha et sunt alternativ til vanlig eske pasta måltider med høyt natrium og usunne tilsetningsstoffer, lager på eske måltider med mer naturlige ingredienser.