Digidexo.com

Naturopathic botemidler for Fibroids

Fibroids er godartede svulster som vanligvis er forårsaket av høye nivåer av østrogen, som forårsaker en hormonell ubalanse i en kvinnes kropp. Fibroids kan føre til kraftige menstruasjonssykluser og noen ganger smerter. Arbeide med en naturopathic lege, kan du komme til roten av problemet, og noen ganger eliminere fibroids helt

Homøopatisk behandling

En naturopathic legen bruker generelt ikke-invasive metoder for å diagnostisere, tilgang og behandle tilstander. Naturlige behandlinger kan brukes utelukkende på egen hånd eller sammen med andre medisinske prosedyrer. Naturlige behandlinger er mildere og vanligvis er tregere til å produsere fysiske reaksjoner. Hvis du velger å jobbe med en allopathic lege og en naturopathic lege, er det viktig å kommunisere godt med begge deler. Man kan utfylle den andre, før og etter operasjonen. Ifølge Judith Reichberg-Ullman, ND, som anbefaler den homeopatiske resept Nux Vomica 200C for behandling av fibroids, "Det er indisert for svulster i livmoren, livmor fibrom, magesår, spastisk colon og tung menstrual flow."

Livsstil endringer

Kirurgisk fjerning av livmor fibroids vil løse problemet, men den unnlater å adressere årsaken bak fibroid vekst eller overproduksjon av østrogen. En naturlege kan foreslå at du endrer dine spisevaner og unngå visse matvarer, for eksempel sjokolade, koffein, melkeprodukter, egg, rødt kjøtt fett, som øker produksjonen av østrogen, og øke forbruket av grønne grønnsaker og fisk, som lavere østrogenproduksjon . Siden østrogen produseres i leveren, noe som eliminerer all stekt mat og stikker med en lav-fett diett vil bidra til å senke østrogennivået og redusere symptomene på livmor fibroids, som for eksempel tunge menstrual flow.

Kosttilskudd og urter

Kraftig blødning er en av de viktigste symptomene på fibroids. En naturopathic lege kan foreslå å ta visse kosttilskudd for å bekjempe tap av jern som ofte følger med tunge menstrual flow. Men du må sørge for å ta riktig mengde jern, eller du kan utarme dine nivåer av sink, som er gunstig for å balansere hormonnivået og reparere vev. Jern er best tatt med vitamin C. B-vitaminer er også viktig å vurdere om du har livmor fibroids. B-vitaminer hjelper leveren fortynne overflødig østrogen inn i en mindre kraftig form, mens B6 er utmerket for overdreven blodpropp. Tar omega-3 oljer kan også bidra til å kontrollere kraftig blødning og redusere smerter og betennelser. Enkelte urter kan også være gunstig: kjerringrokk, for å bidra til å normal kraftige blødninger, Paeonia og lakris å senke høye østrogennivåer, og thuja å redusere fibroids. Men hvis du er på p-piller, fruktbarhet narkotika eller bruker hormonsubstitusjonsbehandling, er det best å ta kontakt med naturopathic lege før du tar disse urter.