Digidexo.com

Hvordan behandle Pink Skin Misfarging

Hvordan behandle Pink Skin Misfarging


Rosa misfarging av huden er mest typisk forårsaket av post inflammatorisk erytem, ​​som er betennelse i huden på stedet av akne lesjoner. Dette kan skje med folk i alle hudfarger, men er mest vanlig hos mørkhudede personer. Rødhet eller rosa misfarging av huden har en tendens til å skje når akne er aktiv, men kan fortsette etter at akne har grodd. Det er noen behandlinger tilgjengelig for rosa hud misfarging. Kontakt lege med spørsmål.

Bruksanvisning

•  Vask med bare milde rensemidler på huden og unngå å skrubbe eller bruke veldig varmt vann for å unngå ytterligere irritasjon av huden.

Bruk en kjemisk peeling ment spesielt for akne å fjerne det øverste laget av huden der misfarging ligger. Hjem kjemisk peeling er tilgjengelig på mange drugstores og dagligvarebutikker. Se etter akne skreller som inneholder alpha hydroxy syre (AHA), som vil eksfoliere huden og øke ny celleproduksjon. Merkenavn inkludere Neutrogena og ren og klar.

La huden tid til å komme seg etter en kjemisk peeling, vanligvis en eller to dager.

Begynn å bruke en aktuell krem når huden ikke lenger føles øm etter en kjemisk peeling. Se etter over-the-counter aktuelle salver som inneholder to prosent hydrokinon. Hydrokinon salver inneholder en mild bleking krem ​​som vil ytterligere redusere den rosa misfarging av huden.

Diskuter bruk av aktuelle salver med legen din, inkludert kremer som inneholder retinol-A, et vitamin derivat som eksfolierer huden, azelainsyre, et naturlig stoff som er tilgjengelig på resept bare, eller Kojic syre, en annen naturlig alternativ til hydrokinon.

Merk at dersom rosa hud misfarging er lokalisert på kinnene og ser ut som en person er rødmende hele tiden, kan problemet skyldes rosacea og kjemisk peeling og aktuelle salver kan forverre tilstanden. Oppsøke lege for mer informasjon.

Tips og advarsler

  • Alltid snakke med legen din om misfarging av huden og behandling.