Digidexo.com

Hva er Juvenile Drug Abuse?

Juvenile narkotikamisbruk er et problem blant Amerikas ungdom. Mens bruken av illegale rusmidler ved yngel har gått ned i med 19 prosent siden 2001, er fortsatt rusmisbruk fortsatt et svært alvorlig problem i dette landet.

Fakta

Nesten 50 prosent av 12. klassinger innrømmer å ha brukt ulovlige rusmidler. Marihuana synes å være den ulovlige stoffet som brukes oftest.

Typer

Juvenile narkotikamisbruk omfatter illegale rusmidler og lovlige rusmidler som brukes på en måte som ikke er beregnet av en lege. Ifølge drugfree.org, har én av fem tenåringer misbrukt reseptbelagte medisiner og én av 10 har misbrukt hoste medisin.

Identifisere

Identifisere narkotikamisbruk er viktig, fordi studier viser at jo tidligere en juvenile bruker et ulovlig stoff, jo mer sannsynlig at han vil bli avhengige av det stoffet. Ser etter faresignaler, for eksempel endringer i sove, humør og kommunikasjonsmønstre er viktige måter å identifisere potensielle narkotikamisbruk i et ungdomsfengsel.

Effekter

De negative effektene av narkotikamisbruk blant yngel er vidtrekkende. Det kan føre til psykiske og atferdsmessige problemer, samt belastningen blant familieforhold.

Forebygging

Mye kan gjøres for å hindre ungdoms rusmisbruk, inkludert foreldrenes overvåking av venner, å holde en linje med kommunikasjon åpen og utdanning på farene ved narkotikamisbruk.