Digidexo.com

Fysiske egenskaper sitronsaft

Sitronsaft er billig og kan være plassert i nesten hvilken som helst butikk i USA. Det består av mange komponenter, de fleste av dem gunstig. Sitronsaft selv har milde anti-inflammatorisk og antioksidantegenskaper. Sitronsaft har blitt anbefalt å behandle alt fra nyrestein til dårlig ånde.

Kjemisk sammensetning

Sitronsaft inneholder vann, sitronsyre, fosforsyre, syre Melic, citral, citronellol, pektin, hesperidin, d-limonen, og sesquiterpene phellandrene.

Surhet

PH-verdien av sitronsaft varierer mellom to og tre, slik at det er en syre base. Sitronsaft inneholder omtrent 5 til 6 prosent sitronsyre. Syren i sitronsaft er etsende.

Vitaminer og mineraler

Vitamin C, vitamin A, folat, cholin, vitamin E, B6 og B1, tiamin, niacin og pantotensyre kan finnes i sitronsaft. Den inneholder også en stor mengde av kalium-, mindre mengder kalsium, magnesium, fosfor, og natrium og spormengder av kobber, jern, mangan, sink og selen.

Ernæringsmessige egenskaper

Saften fra en sitron inneholder ca 12 kalorier og fire totalt karbohydrater. Det er nesten ingen målbar fett eller protein i sitronsaft.