Digidexo.com

Hva er behandlingen for opposisjonell forstyrrelse?

Ifølge American Academy of Child and Adolescent Psychiatry (AACAP), "hos barn med opposisjonell forstyrrelse (ODD), det er en pågående mønster av lite samarbeidsvillig, trassig, og fiendtlig atferd mot autoritetsfigurer som alvorlig forstyrrer guttens dag til dag fungerer. " Denne lidelsen kan føre til ekstrem stress i et hjemmemiljø, og foreldre bør vite at behandling innebærer støtte for både dem og deres barn.

Parent Training

Foreldreopplæring er gjennomført for å lære foreldre hvordan de skal reagere produktivt til sine barn med ODD. Teknikker for passende omdirigering, distraksjon og disiplin blir vektlagt.

Individuell Psykoterapi

Denne behandlingen er fokusert på å hjelpe barnet å lære hvordan du riktig takle sinne og frustrasjon han føler som et resultat av ODD.

Familie Psykoterapi

Familievernet er rettet mot å øke kommunikasjon og empati mellom barnet med ODD og medlemmer av hennes familie.

Kognitiv Terapi

Ifølge AACAP, kognitiv terapi "bistå med problemløsning og redusere negativitet," gi det berørte barnet verktøyene han trenger for å kontrollere sine reaksjoner og følelser.

Sosial ferdighetstrening

Denne typen trening er kritisk for å hjelpe et barn med ODD funksjon i samfunnet. Uten denne ressursen, kan hun ha en vanskelig tid på å bygge og vedlikeholde relasjoner, og til slutt, bor ansatt.