Digidexo.com

Hvordan behandle overvektige barn

Hvordan behandle overvektige barn

På grunn av den enorme økningen i fedme blant barn, er sykdommer som en gang rammet bare voksne som blir oppdaget hos barn. Ifølge American Medical Association, 13,9 prosent av barn i alderen 2 til 5 år gamle, 18,8 prosent av barn 6 til 11 år gamle og 17,4 prosent av tenåringer er overvektige. Mens det har vært noen nylige interesse i å gi statiner til overvektige barn med høyt kolesterol, bruk av disse stoffene på barn har ennå ikke blitt grundig testet. Det finnes en rekke forskjellige etablerte metoder for å hjelpe barn å gå ned i vekt.

Hvordan behandle overvektige barn

Minn barnet ditt hvor mye du elsker henne. Barnet vet at hun er overvektig og trenger støtte, oppmuntring, god rollemodellering og realistiske mål. Det er foreldrenes ansvar å gi gode, sunne, næringsrike måltider og å ha sunne snacks tilgjengelig.

Overvektige barn trenger en fullstendig medisinsk evaluering som vurderinger familiens historie, trening og kosthold. Barnets lege vil kontrollere for genetiske eller biomedisinske lidelser som kan være en utløsende faktor i barnets å være så overvektig. Legen skal måle barnets høyde og vekt og beregne barnets BMI (body mass index) og BMI persentilen. Informasjonen bør gjennomgås ved hver kontroll.

Oppmuntre barnet til å delta i en time fysisk aktivitet hver dag. Aktiviteten bør være sprek og kan oppnås på en organisert aktivitet eller gjennom fri lek. Samtidig, oppmuntre til mer gåing og sykling i stedet for ridning i en bil. Parkere bilen en avstand fra reisemålet og nyte tiden det tar å komme dit du skal ved å engasjere barnet i ikke-distrahert samtale.

Limit fast food forbruk til en gang i uken. Rask mat bør være en spesiell behandling, ikke en hyppig forekomst. Samtidig, begrense inntaket av søtet drikke som juice, fruktdrikker, brus, sportsdrikke, energidrikker eller smaksstoffer melk. Søte, høyt kalori drikker bør begrenses til én visning av en dag.

Limit TV titting, dataspilling og Internett eller bruk av datamaskinen. Grensen på to timer per dag foran en skjerm vil oppmuntre barnet ditt til å stå opp og bevege seg mot mer fysiske aktiviteter.

Så ofte som mulig, spise måltider som en familie. Serve sunn mat og begrense mellom måltid snacks.

Hvis ting ikke bedrer seg, kan mer intensiv intervensjon av eksperter i barndommen fedme ledelse være nødvendig. Det er sentre som spesialiserer seg på rådgivning programmer som fremmer atferd modifikasjon for overvektige barn.

Hint

  • Ikke bruk mat som belønning.
  • Ikke gjør barnet ditt rense tallerkenen hans.
  • Oppmuntre ditt barns skole for å opprettholde PE som en del av skoledagen. Hvis ditt barns skole har eliminert kroppsøving program, organisere for å få det tilbake.
  • Følg alltid råd fra barnets lege.