Digidexo.com

Hvordan bruke protese Liners

Hvordan bruke protese Liners


Fylling av mellomrommet mellom platen og tyggegummi, tannproteser liners er et mykt gummilignende pute utformet for å forbedre tilpasning av proteser løse. Etter proteser har blitt montert, vil tannkjøttet ofte avta over tid, og skaper et mellomrom mellom protesen og tannkjøttet. Feilkoplede tilpassede tannproteser kan forårsake munnsår og bør byttes ut med en skikkelig montering to så snart som mulig. Men inntil du kan gå til tannlegen, kan du legge en protese liner for å fortsette å tygge i komfort.

Bruksanvisning

•  Bløtlegg protese over natten i en protese løsning som er godkjent for din bestemt type proteser. Ta kontakt med tannlegen din hvis du er i tvil om hvilken løsning som skal brukes.

Tørk protese helt med et rent papir håndkle eller la protesen og lufttørke.

Fjern protesen liner fra wrapper og legg duken på en ren, flat overflate. Ikke fjern papiret backing fra liner.

Plasser protese opp ned over protese liner.

Spor en linje på protesen liner med en ikke-giftig penn, ved hjelp av ytterkanten av protese som en veiledning.

Steriliser en saks med isopropylalkohol og kuttet rett innenfor spores linje på protesen liner.

Test tilpasning av liner til protese; duken bør passe like innenfor kanten av protese. Skjær forsiktig til kanten av kuttet liner, om nødvendig, med saks.

Fjern selvklebende bakside fra protesen liner og trykk duken på plass mot overflaten av protese.

Sett protese i munnen, uten lim. Bite forsiktig ned på protese å jobbe puten i mellomrommene mellom tannkjøttet. Fjern protesen fra munnen, bruke protese lim på protesen og slitasje som vanlig.

Hint

  • Ikke bruk en standard tannbørste og tannkrem å rengjøre proteser som det kan ripe opp overflaten på protesen, forårsaker den til å tiltrekke seg og felle bakterier i skrubbsår.