Digidexo.com

Urter for Thyroid Health

Thyroid sykdommen påvirker millioner av amerikanere med nye saker på vei oppover årlig. Den vanligste tilstanden er hypotyreose, der skjoldbruskkjertelen i under-aktiv og ikke produsere nok hormoner. Da søker tradisjonell medisinsk behandling, er en endokrinolog den type lege en skjoldbrusk lidende går til. Men med tradisjonell medisin under økende gransking, er noen å finne alternative måter å kurere sine skjoldbrusk symptomer.

Betydning

Alternative former for behandling for medisinske tilstander blir mer mainstream. Slik behandling kommer i form av naturlige planter. Noen skjoldbrusk lider er å snu til urter bidra til å kurere sine symptomer. Det er spesifikke typer av urter som kan brukes, avhengig av om den er over thyroid-aktiv eller under aktiv. Dermed er det viktig at man er utdannet på hva slags skjoldbrusk tilstand de har før du bruker urter. Følgende urter kan finnes i helsekostbutikker.

Urter for Hypotyreose

Det er flere urter som kan brukes for hypotyreose. Bruk av disse urter er ment å stimulere skjoldbruskkjertelen ved å hjelpe den i å produsere mer hormoner. Bladderwack, også kjent som tare, inneholder jod for maksimal thyroid hormonstimulering. En fjerdedel av en teskje av bladderwack kan tas opp til tre ganger om dagen. Ashwagandha root kan tas en gang daglig, i 1000 mg doser. Sage er blant en av de mest populære urter og kan tas på 60 mg doser daglig, ved å legge det til te eller mat. Melk tistel kan tas daglig i 300 mg doser. Makandi er den mest sjeldne formen urt for hypotyreose og ble brukt av indianske medisinmenn for å hjelpe kur under-aktiv thyroids.

Urter for Hypertyreose

Sitronmelisse er en vanlig type urt å behandle hypertyreose. Den kan brukes til å behandle Graves sykdom, som er en immun lidelse som fører til hypertyroidisme. Den beste måten å ta sitronmelisse er ved et utdrag lagt til te som kan brukes for et ubegrenset antall ganger om dagen. Den mest populære typen urt som brukes til å behandle de tidlige stadiene av hypertyreose er bugleweed. Det kan kombineres med sitronmelisse i te for maksimal effekt. Motherwort er den mest tradisjonelle urt, og ble brukt i oldtiden av romerne og grekerne for å lindre depresjon og hjertebank. Disse symptomene er vanlig blant de med hypertyreose.

Effekter

De ovennevnte urter må tas som anvist. Ideelt sett vil urtene naturlig gjenopprette skjoldbruskkjertelen tilbake til normal tilstand, enten det er ved å undertrykke hormoner av noe over-aktiv skjoldbruskkjertelen eller ved å øke hormoner for en under-aktiv en.

Advarsel

Ifølge Natural-Hormone-Health.com, bør urter for skjoldbrusk behandling ikke tas mens man tar hormonpiller som prevensjon og fruktbarhet narkotika. Alvorlige bivirkninger kan forekomme, med mindre annet er anbefalt av en lege. Også, mens du tar under enhver behandling for en skjoldbrusk tilstand, må man ta jevnlige blodprøver for å overvåke skjoldbrusk stimulerende hormon (TSH) nivåer for å sikre at behandlingen fungerer. Konsultere en profesjonell før under noen behandling.