Digidexo.com

Effektiv Vekttap piller

Etter hvert som flere og flere amerikanere kjemper fedme, har dietten industrien gjort milliarder av dollar som selger vekttap piller som vil angivelig gjør oss tynne på en brøkdel av tiden kosthold og trening vil. Selv om noen piller har vist seg å være ubrukelig eller skadelig for helsen din, er det andre som har vist seg å hjelpe brukere mister vekt. De fleste arbeider ved å påskynde stoffskiftet å hjelpe brenne fett raskere enn ellers mulig.

Fakta

Før selv diskutere noen effektive vekttap piller på markedet, er det viktig å forstå at de som ønsker å gå ned i vekt bør aldri ta noe som ikke er godkjent av Food and Drug Administration (FDA). Noen ganger, har vekttap piller som er godkjent vist seg å ha negative og i noen tilfeller, svært skadelige bivirkninger. Trygge og effektive slankepiller finnes, men noen ganger er det vanskelig å finne en som fungerer for deg. Når du søker ut et effektivt vekttap pille, bør du vurdere ingrediensene i p-piller, noen sikkerhetsproblemer eller bivirkninger som kan oppstå, selskapets omdømme, vekttap potensial, og de langsiktige fordelene ved å benytte p-piller.

Typer

Mange selskaper hevder å gi effektiv vekttap piller, men svært få som faktisk leverer sine resultater. Basert på bestemte kriterier lagt ut av Konsum Watch, ble det bestemt at LipoFuze er en av de mest effektive vekttap piller på markedet. P-piller har 10 patentert og klinisk bevist vekttap ingredienser og fett brennere som er sagt å gi langsiktig vekttap til sine brukere. Andre topp conten inkluderer Nuphedragen, som har vært nevnt som den mektigste slankepille på markedet, og Noxycut, som er en diett pille utviklet for menn som inneholder en blanding av fett brennere, testosteron boosters og muskelbyggere.

Betraktninger

Det er helserisiko å vurdere før du velger et vekttap piller. For eksempel Nuphedragen (oppført som den nest mest effektive vekttap pille) er kontroversielt på grunn av sin lave sikkerhets poengsum (det fikk en 79 prosent). Pillen kan bli tatt av markedet av FDA fordi det angivelig inneholder phentermine og resept-styrke smertestillende midler. Phentermine er et sentralstimulerende som ligner på en amfetamin. Det er viktig å vurdere alternativene og gjøre så mye forskning som mulig før du velger et vekttap pille fordi hvis du ikke gjør det, kan du være å sette din helse i fare.

Misforståelse

Mange på jakt etter et effektivt vekttap pillen er under inntrykk av at det vil føre dem til å miste drastiske mengder vekt i løpet av kort tid. Selv om det kan være sant for noen piller, er det ikke en sunn og effektiv måte å gå ned i vekt. Så snart brukeren slutter å ta pillene, som også skje for å være svært dyrt, vil han få all sin vekt bak. Hvis du skal bruke vekttap piller, bør du også spise sunt, kosthold når det er nødvendig, og mosjon for å holde seg sunn og holde vekten av.

Advarsel

FDA annonserte nylig en undersøkelse rapporter om leverproblemer knyttet til over-the-counter vekttap pille, Alli (er resepten versjon kalt Xenical). Alli ble tidligere antatt å være en av de mest effektive vekttap piller på markedet, og er fortsatt mye brukt av mange, til tross for disse helsemessige bekymringer. Hvis du bruker Alli, bør du slutte å bruke i hvert fall inntil etterforskningen av FDA er over.