Digidexo.com

Bloodroot Herb for Fjerne Skin Tags

Skin tags er en ganske vanlig hud forekomst. Skin tags består av små smertefri vekster som danner på ulike kroppsdeler. Det finnes ingen eksakte årsaken til hud koder, men de vanligvis vises i forventningsfulle kvinner, de med de menneskelige papilloma virus og diabetespasienter. Skin tags har ikke vist seg å forårsake noen alvorlige helsemessige konsekvenser, men blir ofte fjernet av estetiske grunner. Skin tags også gi lettere irritasjon på grunn av chaffing. En av de vanligste naturlige botemidler for hud koder er bruken av Bloodroot.

Om Bloodroot

Bloodroot er en urt som finnes i det østlige USA, samt Canada, og kan brukes til å fjerne hud koder. Når den trykkes og brukes riktig, den røde saften produsert fra bloodroot har evnen til å ødelegge og oppløse hud koder, ifølge naturmedisin nettside, MountainRoseHerbs.com.

Søknad

Påføring bloodroot er en ganske enkel prosess. Bloodroot er ofte funnet i pulver- eller pastaform fra sin bakken tørket rot. Det kan også gis i ekstrakt form, funnet i lokale bondens marked eller helsekostbutikker. Slik fjerner hud koder ved hjelp av bloodroot, bare bruke bloodroot lim på huden tag og dekke det med en bandasje. Du må sjekke midlertidig for å se om huden din tag har falt av.

Advarsler

Bloodroot bør brukes med forsiktighet, og bør ikke komme i kontakt med frisk hud, da det vil skade den. Det er avgjørende at du bare bruke bloodroot til huden tag, og intet annet. Det er høyst usikkert å bruke bloodroot juice til sunn hud siden urten anses å være escharotic, en vev-drapet substans. Du bør ikke bruke bloodroot salve til hud koder på øyelokkene eller andre sensitive områder. Bloodroot juice er også giftig og bør ikke inntas på noen måte.