Digidexo.com

Hvordan redusere rødhet i kinnene

Hvordan redusere rødhet i kinnene


En blussende ansikt er en vanlig tilstand mange av oss opplever i løpet av livet. Det kan være forårsaket av en rekke forskjellige ting, men effekten er generelt de samme. Siden ansiktet er det første noen å møte deg ser, kan noe utenom det vanlige legge til ubehag eller forlegenhet. Det virker som en uforsonlig syklus. Hvis du har et tilbakevendende problem med flushing, er det ting du trenger å vite for å håndtere problemet en gang for alle.

Bestem Årsak

Mange ting kan føre til at rødt ansikt, så hvordan du håndtere problemet avhenger først og fremst av hva som forårsaker det. Et rødt ansikt betyr ikke alltid at du er engstelig eller flau. Det kan indikere en allergi eller selv være en bivirkning av ditt kosthold, alkoholforbruk eller medisiner. Når du blir spylt, prøv å finne ut hva som forårsaker rødhet, slik at du lettere kan finne ut hva du må gjøre for å minske problemet.

Naturlige Solutions

Hvis rødhet i kinnene er forårsaket av angst eller forlegenhet, roe pusten din for å få pulsen under kontroll. Hvis noe du spiser eller drikker synes å være årsaken, unngå disse når det er mulig. Unngå overoppheting. Bruk en ispose eller vannflaske å få ned temperaturen med en gang, eller bare drikke en høy kald glass vann. Hvis ingen av disse adressene kjerneproblemet, kan det hende du trenger medisinsk hjelp å riktig behandle din tilstand.

Medisinske tilstander

Hudsykdommer kan føre til ansikts rødhet, inkludert solbrenthet eller enkle akne. Men du kan være en av 14 millioner amerikanere lider av kronisk tilstand som kalles rosacea. Dette fører vanligvis usammenhengende rødhet som kan forverres over tid, kanskje til og med permanent påvirker utseendet ditt. Hvis rødhet vedvarer, ta kontakt med din lege for å se hva medisinsk behandling kan være tilgjengelig for å redusere rødhet i ansiktet og håndtere eventuelle underliggende medisinske symptomer.

Dekker og Skjuler

Enkel makeup kan ofte gå en lang vei å skjule pinlig flushing. Rengjør huden helt ved hjelp av en følsom cleanser og sørge for ansiktet ditt er helt tørt før du bruker produkter. Antiseptiske kremer spesielt formulert for rødhet bør påføres før makeup. Concealers kan også brukes som nødvendig for å problemområder, med en sirkulær bevegelse for å blande dem inn i huden. For å hindre flere oiliness, bruk svamper istedenfor fingrene. For å avslutte, opt for pulver eller mineral makeup enn væsker som absorberer inn i huden.

Betraktninger

Ikke rabatt tilstanden som ufarlig eller bare pinlig. Noen ganger kan en alvorlig underliggende medisinsk problem kan være årsaken til rødhet i ansiktet, for eksempel høyt blodtrykk eller lupus. Snakk med legen din om det å utelukke alvorlige årsaker. Samtidig opprettholde et sunt kosthold, trene regelmessig, bruker avspenningsteknikker og få din lege involvert så snart som mulig å spore eventuelle forverrede symptomer, som feber, fysisk ubehag eller diaré.