Digidexo.com

Hvordan behandle en alvorlig migrene

Smerten av migrene hodepine kan være ødeleggende. Hyppige migrenepasienter er best behandles av en medisinsk faglig. Hjemme behandling kan brukes for sporadiske migrene, eller som en komplementær metode for å kombinere med medisinsk behandling. Behandling av migrene hodepine er mest vellykket når initiert før smertene er for alvorlig. Forebyggende behandlinger er også nyttig for å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av migrene hodepine.

Hvordan behandle en alvorlig migrene

•  Ta en over-the-counter hodepine smertestillende ved utbruddet av migrene hodepine, eller ta en resept migrene medisiner hvis man har fått forskrevet til deg av legen din.

Rådfør deg med en lege hvis du opplever mer enn ni migrene en måned. Overforbruk av medisiner kan forårsake rebound hodepine. Rebound hodepine er hodepine som er forårsaket av smertestillende medikamenter. En lege kan forskrive forebyggende medisiner for å redusere hyppigheten av migreneanfall og dermed minimere bruken av smertestillende medikamenter.

Hvil i et stille, mørkt rom når du opplever migrene smerter, spesielt hvis de migrene symptomer inkluderer lysfølsomhet.

Spis regelmessig uten å hoppe over måltider for å opprettholde selv blodsukkernivået. Dråper i blodsukkeret kan bringe på en migrene hodepine hos noen individer.

Drikk rikelig med væske for å holde kroppen hydrert. Dehydrering kan bringe på migrene hos noen individer.

Følg "migrene diett." Den migrene diett eliminerer migrenefremkallende matvarer som MSG, koffein, sjokolade, alkohol og alderen ost. Se ressursen seksjonen for en komplett liste over mat du bør unngå når du følger migrene diett.

•  Slutte å røyke. Hodepinen og Neurological Institute rapporterer at resultatene av en smoking undersøkelse viste at 33 prosent av migrenepasienter var røykere.

8. Gå til en lisensiert akupunktør for behandling. En studie rapportert av British Medical Journal ble gjennomført på 401 pasienter i England og Wales viste at hodepine lider som gjennomgikk akupunktur opplevde mindre hodepine.

Hint

  • Kontakt lege hvis du har hyppige migrene. Få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis din hodepine forverres når du ligger nede eller er ledsaget av feber, forvirring, lammelser, svakhet, åndenød eller annen alvorlig symptom.