Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved hjelp mypyramid

Hvordan å miste vekt ved hjelp mypyramid


Karbohydrater var fienden for noen tiår siden. Så fett var fienden. Deretter karbohydrater. Og i dag kan du snakke med hundre forskjellige mennesker, og finner ut at de er like forvirret som deg om hva du må gjøre for å gå ned i vekt. Den prøvde og sanne metode som fungerer er grunnleggende god ernæring og mosjon.

I 2005 ble maten guid pyramide revidert for å bli mypyramid. Selv om de grunnleggende konseptene er de samme, mypyramid tilbyr mer spesifikk informasjon om ernæringsmessige valg.

Hvordan å miste vekt ved hjelp mypyramid

•  Skriv ut en kopi av mypyramid. Se Resources nedenfor for koblingen. Du tror kanskje du vet hva som er på den, men ser igjen.

Bruk mypyramid som en guide når du tilberede måltider. Mypyramid stater å spise:

3 oz. av hele korn, mørkegrønne og oransje grønnsaker, tørre bønner og erter, et utvalg av frukt, magre meieriprodukter, bakt, stekt eller grillet protein som kjøtt og fjærfe

Hold kopier av mypyramid på steder der du vil spise og lage mat. Sett en kopi på kjøleskapet eller på et skap.

Du kan bruke nesten alle lav fett oppskrift kokebok og finne måter å tilberede sunn mat ved hjelp av mypyramid.

Du trenger ikke å telle kalorier for å bruke mypyramid. Målet ditt er å lære å ta sunne valg på en jevnlig basis.

Du trenger ikke å gi opp din favoritt søt. Reservere det til dessert etter middagen. Eller gjøre det et par ganger i uken i stedet for daglig.

Du kan bruke mypyramid nettstedet for å lage måltid planer og lære mer om god ernæring for voksne, barn og preschoolers.

Hint

  • Å miste vekt er en lang utseilt distanse, ikke en sprint. Vær tålmodig.
  • Legg merke til hvordan klærne passer. Er de løsere?
  • Ikke gå på vekten hver dag. Du vil bare få motet på grunn av svingninger. Bruk bare skalaen på en ukentlig eller månedlig basis.
  • Ikke bruk skalaen som din guide til suksess.