Digidexo.com

Informasjon om tannbleking produkter

Tannbleking har blitt en stor industri som flere mennesker søker lysere og hvitere tenner. Det er mange over-the-counter produkter som er effektive i whitening tennene. Hva alle disse produktene gjøre er å bruke blekemidler for å fjerne flekker fra tennene. Men de beste Whitening behandlinger oppstå i et tannlegekontor. Mens produkter for hjemmebruk kan gjøre tennene om to nyanser lysere, kan en tannlege gjøre dem åtte nyanser hvite, i henhold til Make My tennene hvitere nettside.

Teeth Whitening Tannkrem

Tannkrem er den enkleste måten å bleke tennene. Teeth Whitening tannkrem er vanlige tannkremer med ekstra blekemidler. Vanligvis er en peroksyd-blekemiddel-basert produkt. Hydrogenperoksid er populært og brukes i større styrke enn du finner i en flaske som selges i apotek. Consumer Reports magazine testet tannbleking tannkrem. Colgate Max Fresh, Ultra Brite Advanced Whitening og Colgate Luminous gode resultater i tester.

Ved hjelp av whitening strips

Whitening strips inneholder en bleking substans og lim til å feste seg til tennene. Stavene er lette å bruke og de fleste merker beskjed om å la stripene på i 30 minutter. Bruk strimler to ganger om dagen i 14 dager. Over tid de hvite strimler vil vise en merkbar endring.

Ved hjelp av Brush-On Gels

Whitening gels krever litt mer arbeid. Med disse maling-on gels bruker du en liten pensel til å male blekemiddel på hver enkelt tann. Etter bruk av gel, la på tennene i en time. Vanligvis du gjøre dette på to ganger om dagen i en til to uker, avhengig av merke. Make Mine tennene hvitere nettstedet rapporter som børste-on gels er de minst effektive tannbleking metoden. "Dessverre gjør spytt flyt det nesten umulig for den å fungere slik det er ment å. Dette kan føre til flekker på tennene," nettsted landene. Også gelen smaker forferdelig for folk flest.

Ved hjelp av Whitening tannbeskyttelse Kits

Bleking tannbeskyttelse Pakkene er den mest kompliserte prosedyren, men kan gi svært gode resultater på kort tid. Med disse produktene kan du bruke en skuff for å lage en form eller avtrykk av tennene dine. Deretter legger du whitening gel til tannbeskyttelse skuffen og sett den rundt tennene. Du forlater tannbeskyttelse på i 1-3 timer eller over natten, avhengig av merke. Denne prosessen kan være ubehagelig dersom tannbeskyttelse ikke passer godt. En dyrere alternativ er å kjøpe en tannbeskyttelse kit fra tannlegen din. Med denne metoden får du en perfekt passform. Ved å bruke denne typen tannbeskyttelse du får bedre Whitening resultater.