Digidexo.com

Naturlige behandlinger av Fibromyalgi

Fibromyalgi er en kronisk smerte tilstand som påvirker hver system i kroppen. Ifølge Centers for Disease Control, 5 millioner mennesker lider med fibromyalgi. Det finnes ingen kur for fibromyalgi, men det finnes behandlingstilbud som hjelper lindre smerte og forbedre en persons måte å leve på. Noen av de mest effektive behandlingstilbud er naturlig.

Livsstil

Spis en godt balansert kosthold for å forbedre symptomer på fibromyalgi. Spis kjøtt lavere i fett, spise høy-fiber grønnsaker, og inkluderer lav-karbohydrat frukt og mat med høyt omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Hold deg unna stekt mat, sukker, alkohol og koffeinholdige drikker. Også, få i de anbefalte 64 gram vann daglig.

Trening

Starte et treningsprogram. Fibromyalgi lider bør begynne en enkel, langsom treningsprogram og jobbe opp til mer anstrengende trening. Turgåing, sykling og yoga er gode øvelser for fibromyalgi pasienter å gjøre. Husk alltid å strekke å unngå smerte. Jobbe opp til 30 minutter til 1 time treningsøkter tre ganger i uken for best resultat.

Stress Management

Vær proaktiv i å kontrollere stress. Stress gjør smerter forbundet med fibromyalgi verre. Øv mestring som meditasjon og guidede bilder å takle stressende situasjoner. Bli med i en støttegruppe for å få hjelp med mestring og for støtte fra andre fibromyalgi lider.

Kosttilskudd

Kontakt lege og bestemme hva kosttilskudd for å ta som en del av en naturlig behandling program for fibromyalgi. Noen kosttilskudd anbefales for å hjelpe med Fibromyalgi symptomer er magnesium citrate, som bidrar til å redusere muskelsmerter; B-vitaminer, som øker energien; melatonin for å bedre søvn; og vitamin D, som hjelper med konsentrasjon, smerter og energinivå.

Urter

Snakk med en lege for å bestemme hva urter kan hjelpe Fibromyalgi symptomer. Siden det amerikanske Food and Drug Administration ikke skjermen urter, er det best å gjøre omfattende forskning og snakke med kunnskapsrike fagfolk før du tar noen konkrete funn. Noen urter anbefales for fibromyalgi er ingefær, noe som bidrar til å bekjempe tretthet, og gurkemeie for å redusere smerter og betennelser.

Fysiske Behandlinger

Prøv akupunktur, akupressur, massasje terapi, fordøyelsessystemet renser, lysterapi, reiki og trigger-punkt terapi for å lindre fibromyalgi symptomer. Disse naturlige behandlinger for fibromyalgi arbeid ved å lindre smerte og hjelpe med avslapping, sammen med å eliminere giftstoffer fra kroppen. Kontakt alltid en sertifisert profesjonell i hvilken disiplin valgt. For en godt avrundet naturlig behandling plan, søke råd hos en osteopat.

Andre alternative behandlinger

Andre alternative behandlingstilbud som kan hjelpe med Fibromyalgi symptomer er refleksologi, hypnose, dans terapi, aromaterapi, humor terapi, biofeedback og hydroterapi.