Digidexo.com

Hvordan kan jeg roe ned du når jeg er Hyper?

Hvordan kan jeg roe ned du når jeg er Hyper?


Hyperaktivitet kan være et resultat av for mange sentralstimulerende midler eller for mye adrenalin, som kan føre til en bølge av energi. Det kan påvirke en person på sjelden anledning eller flere ganger om dagen. Hvis du har hatt for mye sukker eller bare føler at du ikke kan sitte ned, prøve et par metoder for å roe deg. Ta vare på hyperaktivitet ved å fokusere din energi andre steder, meditere eller bruker naturmidler.

Bruksanvisning

Kanal din energi til noe produktivt som trening, gjør husarbeid eller matlaging. Ved å kanalisere energien din, betyr det ikke gå bortkastet, men blir en produktiv atferd.

Gjør deg selv en kopp grønn eller svart te eller varm melk. Disse drikker har ingredienser i dem kjent for å ha en beroligende effekt på kroppen. Te inneholder theanine og melk inneholder tryptofan.

tygge på tyggegummi eller mints å fokusere dine jitters andre steder.

Øynene dine Lukk, puste dypt og meditere i en rolig plass. Fokuser på å tømme hodet og få pulsen ned. Fortsett med å puste langsomt og dypt til du føler deg rolig og pulsen har avtatt. Et annet alternativ er å ta et varmt bad med lavendelolje, som kan ha en beroligende effekt.

Unngå sentralstimulerende stoffer som koffein og sukker, som vil bare gjøre deg mer hyper.