Digidexo.com

Hvordan få Buff Med Whey Protein Powder

Hvem ønsker ikke å være i god form? Mange menn ønsker å få buff og muskuløs. En populær måte å gjøre dette på er ved å bruke whey protein pulver. Protein er et drivstoff som hjelper kroppen bygge muskler - og det er det som kan hjelpe deg å få buff. Hvis du kjøper en flaske eller kar med whey protein pulver og er dedikert til årsaken, kan du få dratt.

Bruksanvisning

•  Kjøp whey protein pulver enten i en liten flaske for å prøve det ut, eller i et stort kar, hvis du er opptatt av å få buff på lang sikt. Jo større du er, jo slankere whey protein du trenger. Kontroller flasken for for hvor mye fett i myseproteinpulver.

Bland en scoop av whey protein pulver for hver 8 oz. vann du bruker. Sett pulver og vann i en mugge som har en cap. Sett hetten på flasken med vann og riste den.

Drikk whey protein pulver shake før, under og etter en treningsøkt for å få buff. Drikke en 8 oz. riste før arbeidet ditt ut, en annen under og en tredje etter din treningsøkt. Dette vil gi deg den energien du trenger for å gjøre det gjennom din treningsøkt. Proteiner i shake gi din kropp og sinn med drivstoffet de trenger.

Se resultatene dine. Hvis du føler at musklene blir større og at du er slanking kroppen din, prøv å drikke 12 eller 16 oz. av shake før arbeidet ditt ut. Du kan få fart på arbeidet med å få buff.

Løfte vekter og gjør masse cardio under arbeid ut. Bruk vekt utstyr til å trene ulike muskelgrupper. Gå eller løpe på en tredemølle under arbeid ute i minst 30 minutter. Whey protein bør øke muskelmassen i hele kroppen, bør påskynde utvinning tid og vil hjelpe immunforsvaret.